Ztrátu vlasů vyřešila šik parukou: Podívejte jak vypadá Aneta Parišková s krátkými vlasy!

V důsledku léčby chemoterapií začaly oblíbené moderátorce vypadávat vlasy. Situaci vyřešila velmi radikálně, když její manžel oholil celou hlavu. Nejnověji se však fanouškům pochlubila, že si pořídila paruku a musíme říct, že její nový "střih" moc svědčí!

Oblíbená moderátorka Aneta Parišková počátkem května prostřednictvím sociální sítě oznámila, že bojuje se zákeřným onkologických onemocněním. Podstupuje pravidelnou léčbu, v důsledku které jí začaly postupně vypadávat vlasy. Oblíbená moderátorka se rozhodla, že nebude čekat se založenýma rukama a situaci spolu s manželem Mirkem vyřešili radikálně. Muž jejího života ji koncem května oholil hlavu a Aneta vzápětí fanouškům a široké veřejnosti ukázala, jak vypadá bez své pověstné blonďaté hřívy.

Ztráta vlasů je určitě náročná pro každého onkologického pacienta, ale třeba říci, že Anetce to svědčí i bez nich a je stejně krásná jako předtím. Přesto se rozhodla, že vlasy, o které přišla, si nahradí parukou. Poprvé ji ukázala fanouškům na fotce z výjimečné rodinné akce. "Danko a Gabka dnes měli 1. svaté přijímání. Měli z toho velkou radost a hluboký zážitek. Věřím, že jim upřímná víra v Boha bude celý život dávat sílu a naději při překonávání životních překážek, tak jak ji víra dává mně. Těším se, že jsem mohla být při tom (ano, ta paní se slunečními brýlemi a krátkými vlasy jsem já)," napsala k fotce s jejím typickým humorem. Je to snad poprvé, co Anetu vidíme s krátkými vlasy a musíme uznat, že jí svědčí i tento střih. Důležitý však samozřejmě není vzhled, ale zdraví. Proto Anetce přejeme ještě hodně sil v boji s touto nemocí!

https://www.instagram.com/p/CBYqbq2nGrz/?utm_source=ig_web_copy_link