Známe datum, na které jste netrpělivě čekali. Po letní pauze se váš oblíbený seriál Nemocnice konečně vrací na obrazovky JOJky. Kdy budete moci opět sledovat osudy lékařů a sestřiček z oddělení urgentu a chirurgie?

Nemocnici budete moci sledovat již v úterý, 22. srpna ve 20:40 na JOJce!

Než se ale oblíbení hrdinové vrátí do vašich obýváků,  připomeňte si významné momenty ze seriálu a dosavadní osudy lékařů či sestřiček.

V Nemocnici jste si oblíbili naše doktory či sestřičky a často jste při různých scénách ztráceli dech. Napětí, láska, ale také intriky byly součástí příběhů, které měly ale často šťastný konec. V Nemocnici zažili lékaři mnoho radosti, ale i bolesti, ale se vším se uměli časem nějak vypořádat. 

Do děje vstoupili, nová ředitelka Adriana, sestřička Ivanka, doktor Poláček, manželé Turčanovci, doktor Darovec i mladá doktorka Viki. Ta se zamilovala do Adama a on její lásku opětoval. Vypadalo to, že najdou konečně štěstí, ale Viki diagnostikovali roztroušenou sklerózu. Adam se jí snažil být oporou, ale nakonec odešla. Nedokázala se totiž dívat na to, jak by obětoval svůj život pro ni.    

Nemocnica - Viktória Petrášová Zdroj: TV JOJ

​Filip a Rebeka si zažili své. Miláčci Nemocnice, kterým by lásku dopřál snad každý, se dali dohromady a klapalo jim to perfektně. Rebeka měla pocit, že je konečně s tím pravým. Důkazem toho byl i fakt, že se jí po dlouhém snažení podařilo otěhotnět a čeká své vytoužené miminko.  Všechno nasvědčovalo tomu, že jim bude štěstí přát, ale letadlo, ve kterém seděl Filip během cesty domů havarovalo. Smutek zasáhl všechny, ale karta se obrátila. Filip totiž přežil.

Nemocnica - Nela Pocisková Zdroj: TV JOJ

Noël a Denise našli také lásku, a to jeden v tom druhém. Tolik byli vedle sebe jako přátelé a nikdy by si ani nepomysleli, že budou pro sebe ti praví.  Inu, stalo se. I je však postihla mimořádně smutná událost. Denisa totiž přišla o jejich miminko.  Dávala si to však za vinu, protože se nechala slyšet, že to děťátko až tak moc nechtěla.

Nemocnica - Daniel Fischer, Eva Mores a Noel Czuczor Zdroj: TV JOJ

​Adriana Rakovská nahradila Hauptmanna v ředitelském křesle. Zpočátku se nenáviděli, pak se spolu brzy vyspaly a nakonec se staly nedílnou dvojkou, která spolu vede nemocnici.  Oba se totiž museli vzepřít Bernátovi, který chtěl být sám ředitelem. Podařilo se mu to, avšak netěšil se z toho dlouho. Hned první den úřadování měl mozkovou příhodu.

Nemocnica - Kristína Turjanová a Marek Majeský Zdroj: TV JOJ

​Hauptmann ale své štěstí v lásce našel také. A nemusel ani hledat daleko. Po dlouhé době si uvědomil, že jeho jediná a skutečná láska je Vilma.  Dotáhli to tak spolu až před oltář.

Nemocnica - Petra Vajdová a Kristína Turjanová Zdroj: TV JOJ

Braň byl také dlouhou dobu smolařem. Zkoušel to na všechny strany, ale jeho srdce vždy patřilo jen jedné jediné, a to Agátce.  Oba si uvědomili, že bez sebe neumí existovat a dali se konečně dohromady. I ostatní seriálové postavy měly lepší i horší chvíle. Zuzana se sice vůbec nezměnila, ale přišla o svůj primariát poté, co si všichni přáli na tomto postu Rebeku. Dušan s Ivankou si také k sobě našli cestu  a stali se překvapivě stabilním párem. Radko odešel do Popradu poté, co se zamiloval do Hany Turčanové, která je ale vdanou ženou.  Její manžel se však všemožně snažil změnit její křehké a hravé já. No a největším překvapením je rozhodně příchod nových postav. 

Nemocnica Zdroj: TV JOJ

Po zrušení jisté oblastní kliniky zamířilo do Nemocnice sv. Martina několik výrazných lékařů a jedna zdravotní sestra.  Jak se noví zaměstnanci sžijí s těmi starými? Najdou si mezi nimi přátele nebo spolu budou bojovat? Spojí je pacienti, nebo rozdělí vzájemné spory a souboje o místo? I to se dozvíme už na podzim, v nových částech oblíbené Nemocnice. Staronový ředitel Hauptmann bude mít plné ruce práce nejen s nimi, ale také se skupinkou mladých mediků, kteří přišli do nemocnice praxovat. Přestože nemohou nic dělat, jen přihlížet, do všeho se motají, všude zavazují a přinášejí svěží mladický vítr se spoustou humoru.  

Nemocnica - Ľuboš Kostelný, Zuzana Kanócz, Diana Klamová a Marek Majeský Zdroj: TV JOJ

V nových částech Nemocnice se na vás těší herci Robo Jakab, Juraj Loj, Ľuboš Kostelný či herečka Barbora Švidraňová.  Pozorným divákům neuniklo, že se v poslední epizodě objevily i jiné, nové tváře. Do děje totiž vstoupili i méně známí herci, kteří však do příběhu vnesou nový, mladický vítr.  Jerguš Horváth, Kryštof Tobiáš, Kristián Beran a Sandra Lasoková ztvární skupinku mladých mediků.

Nemocnica - Jerguš Horváth, Krištof Tobiáš, Kristián Baran a Sandra Lasoková Zdroj: TV JOJ

Nenechte si ujít seriál Nemocnice, už v úterý 22. srpna ve 20:40 na JOJce!

Sledujeme sociální sítě