Diana Mórová o svém traumatu z mládí: Už to víc nechci zažít!

Půvabná herečka Diana Mórová vzpomíná na svůj traumatizující zážitek z období dospívání, který by už v budoucnu nikdy nechtěla zažít.

Nádherná, ženská a za každých okolností sexy. Taková je herečka Diana Mórová, která září všude, kam přijde. A to i v samotných seriálech či na prknech divadla. Typické jsou pro ni dlouhé, krásné vlasy, bez kterých si ji umíme představit jen těžko. A zřejmě ji v krátkých vlasech už ani nikdy neuvidíme. Diana totiž měla jako teenagerka traumatizující a psychicky náročné období právě z tohoto důvodu. Nevycházela dokonce ani ven a nemohla se normálně učit. V mládí totiž nečekaně skončila nakrátko a jakoby ztratila obrovský kus svého já. "Mohla jsem mít tak 12 let a moje sestřenice, kadeřnice, ma ostříhala do postupna. Tehdy se to tak nosilo. Sttříhala, stříhala, až mi nakonec zůstaly krátké vlasy," vzpomíná herečka na svůj traumatizující zážitek z dospívání. "Měla jsem pocit, že nejsem žena. Nevěděla jsem si na to zvyknout. Měla jsem špatné známky, nevěděla jsem se učit, nevycházela jsem z domu. Měla jsem pocit, že jsem ztratila ženství. Úplně jsem byla na prášky," prozradila Mórová.

Diana Mórová v seriáli Dvojičky s parochňou Diana Mórová v seriáli Dvojičky s parochňou Zdroj: joj.sk

S krátkými vlasy ji tedy rozhodně už nikdy nikde neuvidíme. Výjimkou byl akorát seriál Dvojčata, kde měla Diana rovněž kratší sestřih. V tomto případě však šlo naštěstí jen o paruku, co pro Didi už nebyl problém. "Rada se měním, ale musím tam mít pod tím to své, tu jistotu. Krátký vlasy jsou hezké. Musíte na to ale mít husté vlasy," dodala Didi. Herečka si zároveň myslí, že zatímco je žena krásná a mladá, měla by mít dlouhé vlasy.