Salma Hayek

Salma Hayek se ukázala v miniaturních bikinách a fanoušci jsou z ní nadšeni

Která žena by nechtěla i s přibývajícím věkem vypadat stálé mladistvě a přitažlivě? Je to neuvěřitelné, ale tato sexy herečka vypadá ve zralém věku dokonce ještě lépe než za mladších dob!

Krásná herečka Salma Hayek (56) se rozhodla oslavit 77 let od vynalezení bikin opravdu stylově a fanoušky potěšila pořádně svůdným záběrem, píše hellomagazine.com.

Původem mexická herečka zveřejnila na sociální síti fotografii, na které stojí v bazénu ve stylových vícebarevných bikinách, ve kterých vynikly její vnady a pořád sexy postava.  

„Šťastný národní den bikin. Věřili byste, že bikiny jsou na světě pouhých 77 let? Doufejme, že je nezakážou,“ napsala pod fotografii atraktivní herečka, kterou fanoušci vychválili do nebes.

Za její krásnou tvář a svůdné křivky může pravidelné  sportování, jóga, výživná a zdravá strava,  pokud možno zcela bez cukru, a také důkladná péče o pleť.  A který přípravek na pleť je ten zázrak, na který nedá dopustit?  

„Používám krém s přísadou tepezcohuite, která se používá v Mexiku k hojení popálenin,“  prozradila krásná herečka pro magazín  sheknows.com.    

Tento zázračný krém  je nabitý vitamínem E a kolagenem a má vysoce účinné regenerační schopnosti pokožky. Předpokládá se, že tyto výjimečné vlastnosti pocházejí z vysokého obsahu živin v kůře tohoto léčivého stromu.

Krásná i bez velikosti XS  

Salma o sobě sama říká, že nikdy neměla dokonalé míry modelky, a to je možná i důvod, proč vypadá pořád tak dobře a sexy. Herečka se umí vždy tak perfektně obléct, že nějaké ty nedostatky dokonale zakryje a zvýrazní své přednosti.   

„Nechci mít velikost nula a jsem ráda, že ji nemám. Někdy si přeji, abych byla hubenější, protože bych si snáze našla správné šaty. Nemám perfektní tělo, ale když si to lidé myslí, asi to znamená, že jsem dobrá herečka,“  podotkla vtipně v jednom z rozhovorů.  Takhle vypadat v 56 letech bychom chtěli asi všechny, že? 

Tagy: Salma Hayek

Sledujeme sociální sítě