Simona Krainová

Simona Krainová se pochlubila fotkou syna a fanynky modelku varují: Jen aby mu to nezůstalo

Bývalá topmodelka si užívá prázdnin se svými syny, se kterými nuda nikdy nehrozí, což dokázala i milou momentkou. Jak už to bývá, ne všichni sledující ji ocenili a tak se jí dostalo i pořádné dávky hejtů.

Že to modelky nemají s chůzí na vysokých podpatcích vůbec jednoduché , o tom se přesvědčil syn Simony Krainové. Ten mamince zřejmě pro hrabal botník, přičemž mu to nedalo a jedny lodičky si vyzkoušel. To pobavená Simona okamžitě vyfotila a snímek u Maxe zveřejnila na sociální síti. Kromě ​​pozitivních a vtipných komentářů se nevyhnula ani odpornému hejtu, píše magazín  extra.cz.  

​„Normal is boring. Nenudíme se,“ napsala s humorem Simona Krainová k fotce svého syna. Ten v tričku a kraťasech pózuje obutý do černých dámských bot na vysokých jehlách a ukazuje přitom vztyčené prostředníky.

Pod příspěvkem se rázem strhla velká diskuse. "Je dobrá, pěkná rebelie," napsala jedna komentující pobaveně. "No tak to jsou luxusní nožky," přidala se další, přičemž narážela na to, že syn po Krainové zdědil její dlouhé nohy. Někteří pak naznačovali, že by měl kráčet ve stopách své maminky. "Myslím Simono, že ti doma roste model," napsala další.

V diskusi objevilo i pár nesmyslných až odpudivých hejtů. „Stále je to kluk a ta póza k němu nejde. Ale pravda, dělá, co doma vidí...“ napsala další žena v komentářích. „No hlavně aby mu tento styl oblékání nezůstal,“ okomentoval příspěvek další z jejích sledujících.

Modelka před časem v rozhovoru pro eXtra.cz přiznala, že na jedovaté poznámky je zvyklá, ale občas ji něco vytočí. "Já nechápu, jak může v sobě někdo mít takovou zlobu. Spíše se udivuji nad tím, kolik špatných lidí mezi námi je. Podle mě je to nemoc, která by se měla léčit," myslí si modelka, která má s podnikatelem Karlem Vágnerem kromě syna Maxe ještě syna Bruna.

Sledujeme sociální sítě