Svatba Viky a Sergeje byla v Hranici opravdu významným momentem. Klíčová situace však nastala po obřadu, kdy se Jerguš od matrikáře dozvěděl, že jejich byznys plán se sňatkem nevyšel. Na první pohled nenápadného oddávajícího si ale zahrál známý režisér!

V oblíbeném seriálu Hranice si za více než rok a půl jeho existence zahráli už desítky herců v hlavních, vedlejších iv epizodních rolích. Po romantické svatbě Viky a Sergeje se k nim zařadil i herec, který si zahrál oddávajícího matrikáře. Je jím známý divadelní režisér Michal Spišák, který se příležitostně věnuje také herectví.

Spišákovci Režisér Michal Spišák s manželkou Lenkou Barilíkovou a so synmi Samuelom a Jakubom. Zdroj: Profimedia

​Zajímavostí je, že celá jeho rodina se pohybuje v umělecké branži. Jeho manželkou je herečka Lenka Barilíková, se kterou se poznali ještě během studia na Vysoké škole múzických umění. Jeho otcem byl úspěšný herec a režisér Karel Spišák a syn Samuel je také herec. Diváci JOJky ho mohou znát ze seriálů Panelák či jako Nikolaje z Hranice. Samo své životní štěstí také našel v hereckých kruzích, protože se oženil s herečkou Viktorií Spišákovou. Mají spolu dcerku Kopretinku a na cestě je už i druhé děťátko.

Spišákovci Zdroj: TV JOJ

Sledujte oblíbenou Hranici každé pondělí ve 20:35 na JOJce nebo na videoportále TV JOJ!

Tagy: Hranica

Sledujeme sociální sítě