V rodině Ivany Christové se půvab dědí, Krásná je totiž nejen držitelka titulu Miss Československa z roku 1989, ale také její dcera Daniela a neméně i její maminka Otýlie. Všechny tři dámy jsou si velmi podobné!

Rodina Ivany Christové má podle všeho velmi kvalitní genetickou výbavu. Ivana, která v roce 1989 získala titul první novodobé Miss Československa, má dceru Danielu, která zdědila některé z jejích půvabných rysů . A nejen to, i Ivanina máma Otýlie se může pochlubit skvělým vzhledem i v pokročilém věku. To je jasný důkaz toho, že krása nemusí být jen o mládí – paní Otýlie je díky vnučce Daniele, která se v únoru 2021 stala maminkou už dokonce prababičkou! 

Někdejší Miss Československa, dnes již zralá dáma, která stále dokáže svým vzhledem ohromit a inspirovat ženy po celém světě, dokázala na sociální síti, jak úspěšně vzdoruje času. Christová se totiž vydala na výlet do přírody se svou maminkou a pochlubila se i několika společnými fotkami, ze kterých je jasně zřejmé, že obě mají, mimo jiné, docela stejný, okouzlující úsměv.

Zdroj: Instagram

Ivana s Otýlií jsou vlastně jako přes kopírák - což bylo vidět i na snímcích z dětství, které před časem Ivana na svém profilu sdílela. I jejich fanoušci na Instagramu často připomínají, že místo matky s dcerou vedle sebe vypadají spíše jako sestry. Jinak tomu nebylo iv tomto případě, na momentkách ze Železné Studánky. Je na nich radost dívat!

Zdroj: Instagram

Sledujeme sociální sítě