Simona Krainová

Simona Krainová: Makám každý den a věřte mi, mnohdy není jednoduché zvednout zadek a uběhnout 10 km

Někdejší topmodelka si řekla, že ani ona nechce zestárnout a udělá vše pro to, aby co nejdéle vypadala mladě. Atraktivní blondýna má za sebou další zákrok na svém obličeji, který by jí měl opět ubrat několik let.

Za pár měsíců oslaví 50. narozeniny, ale rozhodně nato vůbec nevypadá. Simona Krainová je tváří jedné kliniky krásy, kterou také pravidelně navštěvuje a nadšeně zkouší různé procedury. Bývalá modelka se netají tím, že dělá vše, co lze, aby zastavila stárnutí.

Nově si dala operovat oční víčka. Právě tento, mezi ženami velmi populární zákrok, by jí měl napomoci k tomu, aby vypadala mladší. Sama totiž razí cestu, že ženy by měly udělat něco pro sebe, aby se ve své kůži cítily fajn. I pro své názory je však mnohdy terčem kritiky. Nepřejícím nyní adresovala jasný vzkaz. „Stárnutí s grácií není nic pro mě a můj životní styl vám nenutím. Makám každý den a věřte mi, mnohdy není ani pro mě jednoduché přimět se zvednout zadek a uběhnout 10 km 4krát týdně, pak cvičit, pracovat, starat se o dvě děti, rodinu a usmívat se do kamer a následně čelit často nesmyslnému hejtu, jen proto, že se odmítám smířit se zvadlým zadkem a tváří plnou vrásek…“ nechala se slyšet Simona.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Krainová sa posťažovala najmä na ženy, ktoré jej vypisujú, že miesto toho, aby doma varila, starala sa o domácnosť a upratovala, ide radšej behať do lesa. “Varenie ma nebaví, varím iba z nutnosti… Moja mama rada varila a to neustále. Často si ju pamätám iba, ako stojí za bublajúcimi hrncami… Áno, nemala tie možnosti ako mám ja teraz, ani ten život, ktorý žijem ja. Je mi to ľúto, pretože by som okrem domáceho jedla mohla mať aj viac spomienok a zážitkov….Preto svojím deťom dávam viac ako plný tanier a upratanú izbu. Učím ich, okrem kníh, čítať v ľuďoch, učia sa nezávislosti, cestujeme, učíme ich poznávať svet, ktorý ich obklopuje, keďže ten už nie je taký, ako kedysi bol…” dodala kráska. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Sledujeme sociální sítě