Teplé počasí, ale zejména nekonečné množství památek vylákalo Martu Jandovou s rodinkou až do dalekého Egypta!

Množství cestovatelů má jeden velký sen, a to podívat si živě jeden ze Sedmi divů světa. Vidět na vlastní oči egyptské pyramidy bylo snem zpěvačky Marty Jandové. Egypt v této době ještě není plný turistů, jak to bývá během letní sezóny. Přesto je tam počasí iv jarním období pořádně horké a bez problémů se vyšplhá až přes hranici třiceti stupňů.

Zahřáté moře láká do vody, luxusní resorty na ničím nerušený odpočinek. Marta je však pořádně akční typ a místo odpočinku si dopřála zážitkovou dovolenou. Celý týden se svým manželem, jeho bratrem a otcem a také s jejich společnou dcerkou poznávají nejstarší památky světa. Kromě světoznámých pyramid se vydali do Údolí králů či do slavného hotelu, kde napsala světoznámá spisovatele Agatha Christie jedno ze svých děl.

"Dva roky odkládaná expedice po stopách starobylého Egypta. S tím nejlepším průvodcem, mým tchánem, který je tady jako doma. Cesta byla dlouhá a docela jsme se zapotili, ale zase zážitky jsou přesně o tom, že se něco neočekávaného stane," podělila se na svém Instagramu o pocity porotkyně show Česko Slovensko má talent!

 

Máte talent a chcete, aby ho všichni videli? Tak neváhajte a přihlašte se do jubilejního 10. ročníku show Česko Slovensko má talent ONLINE a nebo se nám přijďte rovnou ukázat na casting! Termíny a místa najdete ZDE! 

Sledujeme sociální sítě