Tak toto věřící zřejmě moc nepotěší. V novém videoklipu k písni Oh My God se zpěvačka Adele objevila hned v několika podobách. A zatímco jedna z nich byla svůdkyně v červených šatech se zakázaným jablkem, v jiném outfitu zase vystoupila jako sexy jeptiška!

V listopadu Adele zveřejnila dlouho očekávané album s názvem 30 a nyní postupně představuje nové videoklipy. Po písni Easy On Me se své videopodoby dočkala také skladba s názvem Oh My God. Píseň se zabývá nečekanou láskou, která je z nějakého důvodu zakázána, zpěvačka si ale nemůže pomoci, a tak se rozhodne jí vyjít vstříc. Těžko říct, jestli při psaní textu myslela na svého nového partnera, sportovního agenta Richa Paula.

Přestože jde o lovesong, zpěvačka se rozhodla pohrát si s biblickou tématikou a citovou rozpolcenost znázornila pomocí „zakázaného jablka“ ve svých rukou a dokonce i kostýmem jeptišky. V jejím podání si ale nevěsta Kristova oblékla vysoké kožené rukavice a na hlavě si nechala vytvořit stylový účes a lá Jacqueline Kennedyová. Na konci klipu si Adele z jablka nakonec ukousne a dává tak jasně najevo, kterým směrem se rozhodla jít!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Adele (@adele)

Poodívejte se na nový videoklip Adele k písni Oh My God:

;

Tagy: Adele

Sledujeme sociální sítě