Vítězný pár v nové show Dům snů dostane své vlastní a kompletně zařízené bydlení jako svatební dar, což je přímo pohádková výhra. Zamilovaní proto ze sebe pochopitelně vydávají maximum při všech soutěžích. A výjimkou nejsou ani představitelky něžnějšího pohlaví!

Získat zdarma nový dům s kompletním zařízením, s vlastním pozemkem a upravenou zahrádkou je sen snad každého mladého páru. Obzvláště při aktuálních cenách nemovitostí. Není proto divu, že soutěžní páry v nové show Dům snů udělali vše pro to, aby v jednotlivých disciplínách zvítězily a na konci vyhrály své vlastní bydlení. Jelikož zamilovaným jde opravdu o hodně, do prací se museli zapojit i představitelky něžného pohlaví.

Zatímco v předešlých dílech dívky "jen" pomáhaly při betonování nebo při úklidu pozemku, v té poslední to už bude pořádná makačka. Lucia a Monika budou svým životním partnerům pomáhat při úklidu základové desky od železného a dřevěného odpadu, při zateplování domu i při pokládání střešní krytiny. Jak jim to půjde a který pár nakonec postoupí do finále?

Sledujte show Dům snů na TV JOJ!

Dom snov - Lukáš s Monikou a Tomáš s Luciou Zdroj: TV JOJ

Sledujeme sociální sítě