Charismatická blondýnka oslavila Velkou noc po svém. Oblékala se do tesného kostýmku a na obličej si dala latexovou masku s oušky. Fanoušci z jejího netradičního outfitu nevědí spustit oči.

Zpěvačka Dara Rolins patří k těm známým osobnostem, které jsou přímo typické svým ikonickým image. Dlouhé blond vlasy, jemný make-up a nesmírně stylové outfity. Kromě pěveckého talentu se desítky letvyznačuje svým oslnivým vzhledem a sexy postavou. Proto právem patří mezi nejostřílenější a nejatraktivnější slovenské divy vůbec. Za vším se skrývá neustálá práce nejen na profesionální úrovni, ale i na zevnějšku. Pro Daru je svědomitá, denno-denní péče o svůj vzhled naprostou samozřejmostí a možná právě proto na čtyřicet šest let vůbec nevypadá.

Zpěvačka během velikonočních svátků pořádně šokovala pikantní fotografií, kterou zveřejnila na Instagram. Dara se převlékla za sexy zajíčka a na obličej si dala latexovou masku s oušky. Pod fotografií se okamžitě hromadily pozitivní komentáře a slovenská zpěvačka se stala nejsvůdnější zajíčkem Velikonoc.

View this post on Instagram

Dúfam, že sa sviatky vydarili a že je aj váš Veľkonočný pondelok zábavný:) ????? #yourEasterBunny

A post shared by Dara Rolins (@dararolins_vermi) on

Tagy: Dara Rolins

Sledujeme sociální sítě