Láska jim nevydržela.

O velký rozruch v médiích se postaral cyklista Peter Sagan. Na svém profilu na sociální síti oznámil, že se s manželkou Kateřinou po několikaletém vztahu a téměř tříletém manželství rozcházejí. Tímto rozhodnutím totálně šokoval nejen své fanoušky, ale i celkově širokou veřejnost. Dvojice spolu totiž vypadala maximálně šťastně, hlavně po narození syna Marlona.

Zdroj: archív K.S.

Toto nikdo nečekal. Oblíbená zpěvačka Dara Rolins se po několika letech zdánlivě idylického vztahu rozešla se svým přítelem Rytmusem. Oznámila to na svém oficiálním instagramovom profilu: ,,Po sedmi letech společného života hlásíme rozchod. A oba vás prosíme, odpusťte si komenty, ve kterých budete mít potřebu nakládat jednomu a držet stranu druhému. Tak jak to již ve vztahu bývá, můžeme za to oba a je to naše svobodné a dobrovolné rozhodnutí jít od nynějška vlastní cestou."

Zdroj: Instagram

Zpěvák Lukáš Adamec si po pár měsících randění vzal za manželku těhotnou Miriam, s níž má syna Tea a dceru Leu. Ženatý byl téměř pět let, ale nyní se v médiích šeptá o rozvodu. "Štěstí je tak dočasné, tak rychle zvratitelné... Každý den je jiný, jedinečný s novými výzvami a možnostmi. Jeden den se srdce těší, druhý den je roztříštěné na milion částí. To, co se zdálo na první pohled dokonalé, se rozsypalo jako domeček z karet," napsala na sociální síti Miriam.

Zdroj: Profimedia

Samuel Tomeček také ohlásil rozchod se svou přítelkyní Kristýnou prostřednictvím sociální sítě. "Jak se říká, po sedmi letech ve vztahu prý přichází zlom. Buď svatba, zásnuby nebo rozchod. Pro mě a Kristy bohužel nastala ta poslední možnost," svěřil se zpěvák. Jelikož je Kristýna Tomčekoví i jeho manažerkou, jejich soukromý život se oddělil, ale jako pracovní dvojice fungují nadále.

Zdroj: Facebook

Sledujeme sociální sítě