Začněte svůj den s dobrou náladou.

Začněte svůj den s JOJ Family a její živým vysíláním. Po intenzivních přípravách jsme spustili nový zpravodajský formát pod značkou Ranní noviny. Lehší ranní vysílání vás bude provázet každý pracovní den od 6:15 a během dvou hodin vám přinese nejdůležitější informace z domova, zahraničí, ale i světa showbyznysu. Nebudou však chybět ani aktuální informace o počasí, které bude pravidelně přinášet jeden z našich meteorologů. V Ranních novinách se budou střídat známé televizní tváře, v pozici hlavních moderátorů Dodo Kuriľák, Bibiana Ondrejková, Bruno Ciberej a Alena Malchová, zajímavosti ze světa showbiznisu přinesou Lucie Wirthová, Erika Kresťanková a Thomas Puskailer. Chybět nebudou oblíbení meteorologové z Nejlepšího počasí - Mirka Jarošová, Peter Jurčovič a Michal Hazlinger.

Ranní noviny na Slovensku odstartovali Bibiana Ondrejková, Bruno Ciberej, Thomas Puskailer a Mirka Jarošová. Všichni byli s úvodní epizodou a svým výkonem nadmíru spokojeni. "Pro mě bylo důležité už se jen probudit a to, že se to podařilo, považuji za malý zázrak. Samotné vysílání šlo po prvních sekundách jakoby samo. Když je dobrá nálada, dá se vše," zhodnotil Bruno dnešní výkon. Bibiane i Brunovi se podařilo vstát již krátce po 4 ráno. Spokojený je i moderátor šoubizu Thomas Puskailer, který ráno vstával se svým synkem Noahem. "Mám endorfiny, je tu neskutečný tým a nesmírný klid ráno. Doufám, že i lidé, co se na nás dívají, to tak cítí. Doufám, že jim vykouzlím i nějaký úsměv na tváři," směje se Thomas, kterému trochu dělali problémy slovenské jména, ale nakonec mu jeho improvizace vyšla skvěle. V Ranních novinách se zaměří na světové celebrity a hudbu, protože je sám hudebník.

Svou roli bravurně zvládla i meteoroložka a klimatologička Miriam Jarošová: "Během samotného vysílání jsem měla velmi příjemný pocit, že jsme si sedli celkově i lidsky. Věřím, že tu atmosféru jsme přenesli i dále k divákům." Počasí je důležitou součástí našeho života především před cestou do práce, abychom věděli, jak se máme obléci a co nás za oknem čeká.  "Ať chceme, nebo nechceme, počasí je důležitým bodem. Když ráno otevřeme okno a svítí slunce, hned se máme lépe. Když je zataženo, i s naší náladou to jde dolů. My v Ranních novinách se budeme snažit, aby počasí rozjasnilo ráno, ať bude jakékoliv množství oblačnosti," dodává Jarošová. Od pondělí do pátku vždy v 6:15 vás tedy čekají zprávy z domova a ze světa a to nejlepší počasí, kterým je JOJ Family již známá. Stejně nebudou chybět ani informace ze světa showbyznysu.

Sledujte Ranní noviny každý pracovní den o 6:15 na JOJ Family!

Sledujeme sociální sítě