Lékařům z Nemocnice začíná vřít krev v žilách: Myslíte, že tohle doktor Mišák přehnal?

V poslední části Nemocnice jsme mohli vidět velké změny. Do kolektivu lékařů přibyli hned tři noví odborníci, které přivedl nový majitel, Dejvický. Několik zaměstnanců sice nesedly, ale Mišiak se neudržel na uzdě a to, co mu šlo hlavou, rovnou vykřičel právě majitelově dceři.

Doktorka Vladárová vyrůstala s otcem věčně střídajícím ženy a byznysy, nikdy jí však nic nechybělo. Celý její život je jako pohádka. Na medicínu šla, aby otci i všem kolem dokázala, že je víc než jen někoho dcera.

​Atestovala z pediatrie, miluje děti, a tak to byla jasná volba. Medicína ji baví. Dosud se setkala jen s VIP klienty a VIP dětičkami, kde řešila maximálně tak soplíky a všichni ji chválili.

V naší nemocnici je hozena do chaosu urgentu, nových diagnóz, nových kolegů a nových výzev. Je to citlivá žena a to, jak se k ní hned první den zachoval doktor Mišák, jí tedy vůbec nepomohlo.

"Tady nejde jen o šmoulí uniformy, tady jde o princip. O to, že Marková s Dejvickým z této nemocnice udělali holubník, donesli sem hloupé metody a hloupých lékařů. A tady je toho živým příkladem," rozkřikoval se Mišiak před zrakem ostatních lékařů. .

"Já s vámi ze zásady odmítám pracovat. Raději se vraťte ke své infantilní metodě s plyšovými sloníky. Ale když vám jednou začnou umírat děti pod rukama, pak možná váš tatínek zjistí, že vám neměl kupovat nemocnici, ale domeček pro panenky," nadával jí bez kousku soucitu.

Tak co myslíte, že se doktor Mišák zachoval k nové kolegyni adekvátně?

Další část Nemocnice už příští úterý ve 20:40 na TV JOJ!

Tagy: Nemocnica