Finalistky Miss Slovensko odhalili postavičky v sexy pyžamech: Fíha, to jsou ale křivky!

Finálová dvanáctka před pár dny absolvovala další soustředění, které se uskutečnilo v krásné stověžaté Praze. Pro dívky byl opět připraven náročný, ale zajímavý program. Ten sestával z nacvičování choreografií na finálový večer i z několika focení. Výsledkem jednoho z nich jsou svůdné snímky, na kterých nejkrásnější Slovenky pózují v sexy pyžamech!

Finále aktuálního ročníku prestižní soutěže Miss Slovensko se nezadržitelně blíží a tak se povinnosti dvanácti krásek pořádně zhušťují. Před pár dny navštívili stověžatou Prahu, v níž měli pořádně nabité soustředění. ,,Jsem rád, že jsem mohl finalistky ukázat metropoli, v níž žiji a pracuji už několik let. Samozřejmě jsme se věnovali i pracovním věcem, ale snažil jsem se, aby si celý pobyt v tomto krásném prostředí užili," řekl ředitel soutěže Miss Slovensko Michael Kováčik, který své finalistky doprovázel i procházkou centrem Prahy.

V české metropoli slovenská reprezentace krásy poutala pozornost doslova na každém kroku a na oblíbených turistických místech způsobila pěkný rozruch. ,,Lidé nás mile zdravili a setkali jsme ve městě několik Slováků, kteří se také potěšili, že nás vidí," shodli se finalistky, které během setkání v Praze připravili i nový Miss Slovensko editoriál s fotografkou Petrou Ficovou. A jelikož se finálový večer blíží, velký důraz byl kladen také na nácvik pódiové chůze s dvorním choreografem soutěže Petrem Váradem, po níž si finalistky mohli užít elegantní wellness centrum hotelu, nabízející krytý bazén i sauny.

​Ale, protože krása má smysl pouze tehdy, pokud může pomáhat, Miss Slovensko bude mít i letos charitativní rozměr. Výtažek z hlasování o EVA Miss Sympatie poputuje pro Ligu za duševní zdraví. ,,Máme za sebou velmi těžký pandemický rok, během kterého si mnozí uvědomili, že na duševním zdraví záleží více, než kdykoliv předtím. Všem, kteří se potýkají s problémy, smutkem a nevědí najít východisko ze svých problémů podávají naši odborníci na Linke důvěry Pomněnka pomocnou ruku - nonstop a bezplatně," říká ředitel Ligy za duševní zdraví Martin Knut. Fanoušci finalistek Miss Slovensko 2021 mohou poslat své favoritce libovolné množství hlasů na přidělené esemeskové číslo. Upoutávky s finalistkami jejich fotografie s SMS čísly budou prezentovány na obrazovkách TV JOJ, PLUS a WAU a také v partnerských printových médiích. Tak jako v předchozích letech potrvá hlasování EVA Miss Sympatie až do závěrečných minut finálového večera Miss Slovensko, který se uskuteční 7.srpna na JOJ Family.