Marcel Forgáč je na fotce z mládí k nepoznání: TENTO mladý hoch že je on?

Sympatický moderátor patří k slovenské špičce už celé roky a většina z nás si ho ani na jiné pozici neumí představit. Jeho charisma a skvělý humor si získal srdce mnoha diváků. Ačkoli tohoto sympaťáka všichni velmi dobře známe, ne každý ví, jakému adrenalinovému hobby se věnuje.

Marcel Forgáč je vášnivým horolezcem tělem i duší. Absolvoval už množství výstupů na různé hory a do nejvyšších končin se stále rád vrací. Svého času byl dokonce členem expedice na Mt. Everest, kde vylezl až do výšky 6600 metrů nad mořem. "Byl jsem tam jako dělník. Byly to roky, když jsem intenzivně lezl, hodně v Tatrách v zimě. Původně jsem tam šel jako člen podpůrného týmu, dokonce i jako kuchař, protože v základním táboře je velmi důležité, jestli vám vaří Evropan nebo šerpa. Bylo to celé pro mě poctou, protože na expedice se neberou blbci. Nikdy jsem však nebyl ten horolezec, který by měl vrcholové ambice. Horolezectví se však stále věnuji," řekl Marcel o nezapomenutelném zážitku.

Rozený Popradčan má lásku k horám zkrátka v krvi a vždy, když může, se na skály rád vrací. Za svůj život zdolal množství náročných výstupů a jedním z nich je i Ihla v Ostrvě. Právě ze strmé skalní jehly v nejvyšší části západních srázů Ostrvy pochází jedna z archivních fotek, kterými se Marcel pochlubil svým fanouškům mě sociální síti. Vznikla v roce 1991 a mladý muž ve sportovním oblečení na snímcích je v prvním okamžiku absolutně neznámý. Když se kouknete lépe, zjistíte, že jde opravdu o známého a oblíbeného moderátora. V tomto případě opravdu platí, že mužům přibývající věk prospívá a zrají do mužnosti a charisma.