Kdo je nejdůležitější zaměstnanec ZOO? Překvapíme vás, ale ředitel to rozhodně není

Ztvárňuje ho Oldo Hlaváček.

Kdo je nejdůležitější zaměstnanec v naší seriálové ZOO? Pokud jste tipovali ředitele, jste na omylu! Nejdůležitější pozici přece patří vrátnímu, který ví vždy o všem a dokonce dokáže poučit svého šéfa. Toho seriálového vrátného, ​​který se jmenuje Julo, ztvárňuje sympatický herec Oldo Hlaváček a na place mu sekunduje papoušek Hugo. "Účinkuji s papouškem. Nevěděl jsem, jak takový papoušek žije, díky ZOO jsem se to dozvěděl. Hraju postavu vrátného, ​​který žije s papouškem 30 let! Je to tvor, který se chová skoro jako člověk. Už mě klovl do oka i do ruky, ale je to fajn zvířátko," říká pan Hlaváček o svém hereckém kolegovi.

Natáčení seriálu spojeného se zoologickou zahradou mu je mimořádně blízké, protože se samotnou bratislavskou ZOO, kde se seriál natáčel, ho hodně spojuje. "Když jsem se dozvěděl, o čem to bude, pro koho to bude, tak jsem se moc potěšil. Neboť jednak, bydlíme vedle zoologické zahrady, žijeme s ní. Přišla k nám odtud opice i páv. Já sám jsem křtil v ZOO medvídky i další zvířátka s paní ředitelkou. Teď se tam chodím procházet s vnučkou," konstatoval.

Jeho seriálová postava vrátného Jula přináší do ZOO spoustu vtipných momentů. Sledujte nás i dnes ve 20:20 na JOJ Family!