Proč jsme kvůli upoutávce na ZOO cestovali až do Německa? Podívejte se, jak se natáčely!

Vznikly ve třech různých zemích.

Velký seriál si zaslouží velké promo! Přesně to si řekli naši šikovní tvůrci upoutávek, když začali přemýšlet nad seriálem ZOO. Díky tomu, že si kladli vysoké cíle, vznikla série milých upoutávek s představiteli hlavních postav seriálu a zvířátk. Ján Koleník si zahrál s tygry, Marko Igonda se žirafami a lemury, Tánička Pauhofová, Zuzka Šebová a Andy Hryc dostali zase jako hereckých kolegů šimpanze. Na první pohled jednoduché upoutávky ale zdaleka nevznikaly snadno. Už jen vycestovat jsme za nimi museli dost daleko.

"Museli jsme vycestovat poměrně daleko, protože jedno z těch zvířat je šimpanz, se kterým je problematické točit v našich zeměpisných šířkách, takže jsme se vybrali do Německa. Ještě nás čeká Dvůr Králové a budeme natáčet i v Bratislavě a ještě na dalších místech," prozradil nám na place prvního dne natáčení režisér upoutávek, Majo Kolík. Právě do Německa jsme se vybrali spolu s herci za šimpanzi. "Tady hraje primárně v hlavní roli šimpanz - menší opice i dospělý šimpanz, což je tedy docela výzva. Kromě nich hlavní postavy: Táňa Pauhofová, Zuzka Šebová, Andy Hryc," říká režisér.

Zdroj: joj.sk

​Úloha natočit takové upoutávky nebyla jednoduchá, ale štáb se jí zhostil statečně. Nejvíce odvahy projevily samotní herci. "Takto s opicí jsem byla poprvé, jinak jsem ji viděla jen v ZOO. Toto bylo skutečně poprvé, co jsem měla možnost si ji na sebe posadit. A je pravda, že jsme si na sebe museli zvyknout, ale ke konci nám to už šlo perfektně," řekla nám o natáčení s opičkou představitelka Dominiky Trnovské, herečka Táňa Pauhofová. Měla obavy, když si měla připustit malého šimpanze k tělu? "Zvířat se nebojím, akorát mám před nimi obrovský respekt. Jak já říkám, nikdo jim do hlavy nevidí a neví, co udělají. Ale konkrétně tato opička Jenny byla naprosto perfektní," dodává Táňa.

My dodáváme, že si rozhodně musíte prohlédnout video z natáčení upoutávek! A nezapomeňte sledovat ZOO každý pátek a sobotu ve 20:20 na JOJ Family!

Tagy: ZOO