Už hrál kdeco, jednookého ještě ne: Csongor Kassai se v ZOO stará o zábavu!

Více o Okovi se dozvíte z rozhovoru.

Csongor Kassai, představitel jednoho z ošetřovatelů v seriálu ZOO, který poslouchá na jméno Oko, měl během příprav na seriál menší produkční problémy. "S hercem Palim Šimunem jsme si neuměli najít společné termíny na natáčení. Chvíli to vypadalo, že toho hodně nenatočím. Nakonec jsme k tomu museli jít tak, že jsme se nebavili o dnech ale o hodinách, kdy můžeme točit," prozradil nám Csongor. Naštěstí se jim problém vyřešit podařilo a tuto povedenou dvojici uvidíme v ZOO často.

Jaký je Oko? Trošku hipík, svobodný mládenec. Myslí si o sobě, že má zázračné schopnosti. Je například přesvědčen, že umí komunikovat se zvířaty. Vyjde mu tak každý desátý pokus, ví to ale pak odprezentovat opravdu věrohodně. Mimochodem, opravdu má jen jedno oko a proto nosí přes druhé pásku jako filmový pirát. Kromě toho rád dává rady svému kolegovi Ferovi, jehož ztvárňuje zmíněný Pali Šimun, neboť ten neví, jak se balí ženy. No i Oko své zkušenosti jen odpozoroval z dvořícich rituálů z říše zvířat, takže to spíš nedopadá než dopadá ...

A co Csongor říká na natáčení se zvířaty? Prozradíme vám, že mu po zádech běhal nosál! Více se dozvíte z videa. Nezapomeňte sledovat ZOO i dnes večer!