Jak probíhala první klapka seriálu ZOO? Koleník a Pauhofová vám prozradí více!

Máme pro vás exkluzivní video.

Seriál ZOO se natáčel v bratislavský ZOO a dokonce i na africkém kontinentě. Hlavní představitelé seriálu, Ján Koleník a Táňa Pauhofová prozradili, jak to probíhalo na place. 

Seriál, který spojuje práci se zvířaty a dokonce přináší i motivy exotiky, je pro tvůrce a herce velkou výzvou. "První dny jsou vyčerpávající, je třeba doladit ještě mnoho detailů, ale já jsem moc rád, že je to postavené právě na těch detailech. Musíme spolu nastavit postavu a jak bude žít. Pokud to propisknu nebo uberu, může to být špatné. Je to úžasné, že od začátku točíme venku v ZOO s příjemnými lidmi, mezi zvířaty," pochvaluje si herec Ján Koleník.

Tánička, stejně jako Janko, se na novou výzvu opravdu těší. "Prostředí a téma ZOO, myslím si, že je skvělé přiblížit toto téma divákovi. Navíc je to milé a laskavé, těším se na kolegy i na zvířátka. S nimi před kamerou zkušenost nemám, takže to pro sebe považuji za velkou výzvu." A jak reagovala na to, že si zahraje právě s Jankem? "Janko je můj drahý dlouholetý kolega z divadla a přítel, velmi jsme se těšili, že se můžeme mimo divadelních prken setkat poprvé před kamerou," prozrazuje.

Sledujte web televize JOJ Family pro více informací ze zákulisí výroby seriálové novinky!

Tagy: zoo