za sklom - finále reakcie

Strhující finále Za sklem dostalo všechny: Vybíráme pro vás nejlepší divácké reakce

Za pozitivní ohlasy a diváckou přízeň vám děkujeme.

Kriminální seriál Za sklem jsme na obrazovkách JOJ Family nevysílali dlouho - tento týden vyvrcholil velkým finále po osmi epizodách. No i za tak krátkou dobu stihl přirůst našim divákům k srdcím. Každou středu ve 20:20 hodin jste si sedali k obrazovkám s nadšením a v průběhu týdne jste se těšili na další epizodu. Svědčí o tom nejen skvělé výsledky sledovanosti, které dosahovala kriminální novinka týden co týden, ale hlavně vaše divácké ohlasy, které se na nás valily z každé strany a ze všech sociálních sítí nejen v komentářích, ale i prostřednictvím soukromých zpráv. Vaši přízeň si neskutečně vážíme a motivuje nás v další práci. Vaše komentáře jsme pečlivě všechny prošli a rozhodli jsme se podělit o několik z nich:

Michaela: Top seriál! Skončil tak zvláštně zajímavě, že si to přeje ještě i druhou sérii. A já děkuji vám, že se konečně dalo v té telce na něco dívat a na tak vysoké úrovni.

Lea: Byl to jeden z nejlepších seriálů na JOJ. Děkuji za tyto všechny seriály, které pro nás tvoříte.

Dominika: Jeden z nejlepších slovenských seriálů, zápletka a všechny postavy byly úžasné.

Adam: Bezkonkurenčně nejlepší seriál, jaký tu kdy byl.

Zlata: Seriál na jedničku. Bohužel bylo to tam jak to tady chodí. Ale pokračujte dál takto, budu se těšit na další takové seriály.

Erika: Děkuji za úžasný seriál, profesionálný, reálný /bohužel/, s vynikajícím hereckým obsazením, výborný děj, zápletka, před celým týmem klobouk dolů, a tak jak jsme dosud čekali na každou středu, těšíme se na další části, TOP seriál.

Martin: My děkujeme TV JOJ, budeme se těšit na nové části.

Jana: Všichni jste byli perfektní... vynikající seriál.

Bibiana: Nebudu se rozepisovat - jednoduše MEGANAJSUPERNEJŠÍ SERIÁL !!!!

Roman: Nejlepší seriál za poslední roky.

Martina: Toto je top seriál minimálně desetiletí, je obrovská škoda, že se takových seriálů netočí více. Brilantní práce všech zúčastněných. Jako divák DĚKUJI.

Viktor: Další sérii, prosííím!

Silvia: Byl to super seriál..len měl jednu chybu..mal málo dílů..poprosím pokračování v krátké době

Pokud jste zmeškali některou epizodu seriálu Za sklem, všechny najdete v archivu zdarma!

Tagy: za sklem