Dcerka Natálie Germáni oslavila 1. narozeniny: Podívejte, jaká je už z ní princezna!

Úspěšná herečka se před rokem v únoru stala poprvé maminkou, když v Americe přivedla na svět dcerku Zunu. Tu má se známým bubeníkem Martinem Valihorou. Rozkošná holčička v pátek oslavuka své první narozeniny a už na první pohled je jasné, že z ní roste krásná princezna!

Život herečky Natálie Germáni se 12. února 2020 v americké porodnici změnil od základů. Za velkou louží totiž přivedla na svět své první děťátko - dcerku Zunu. S partnerem, známým bubeníkem Martinem Valihorou, tak svůj vztah posunuli na zcela jinou úroveň. Krátce po jejich návratu z New Yorku však pro pandemii nastalo uzamčení a tak si novopečení rodiče mohli svou malou princeznu užít opravdu dosyta.

Jak se říká, rychlé plynutí času vidíme nejvíce na svých dětech a v tom nám jistě dají za pravdu i "Valihorovci". V pátek totiž oslavila jejich holčička se jménem inspirovaným románem Nevesta hôľ své první narozeniny! "Wau, fakt to letí, nestíhám se divit jak i ten jiný a o dost pomalejší rok utekl. A ke konci dne nám napadl sníh, hodně sněhu. Tak táta postavil mini sněhuláka," napsala Natálie před časem k fotce své dcerky. Tu prostřednictvím sociálních sítí pravidelně ukazuje svým fanouškům a ti jí vždy věnují množství lajků a pozitivních komentářů. a není divu, malá Zuna je fakt milounká, co říkáte?