Zdieľaj

Jedna rána osudu za druhou: Katčin muž spáchal sebevraždu, její syn má vážnou diagnózu!

Sympatická Katka z Dobrohošte žije život, který je jako vystřižený ze špatného filmu o rodinném neštěstí. Bohužel takové příběhy se neodehrávají jen ve filmech, ale i ve skutečnosti.

Katka a její partner Martin si před pár lety koupili starší domek ve vesničce Dobrohošť, kam se společně nastěhovali is jejím synem z předešlého vztahu. Těšili se, že si dům postupně dokončí a vybudují si v něm krásnou a šťastnou budoucnost. První rána osudu nastala, když mladšímu synkovi Lukáškovi diagnostikovali svalovou dystrofii. Ačkoliv zatím na tříletém chlapečkovi není vidět, že by se něčím lišil od zdravých vrstevníků, při této nemoci čas hraje proti nim. "Největší strach mám, jak mu to budu postupně vysvětlovat. Ale já se snažím nemyslet na budoucnost. Já jsem se naučila při tomto všem, že neplánuji. Vždy jsem byla takový typ, že jsem chtěla mít všechno naplánované dopředu a život mě učí, že tak to nefunguje," vzdychla si Katka, jejíž život se za poslední dva roky radikálně změnil. "Bojím se, co bude. Stále si říkám, že jsou lidé, kteří jsou na tom hůř, ale nemám lehký život," zhodnotila mladá žena.

V7N Katka a muž Zdroj: TV JOJ

Minulé léto přišla další rána osudu. Její milovaný partner se rozhodl skoncovat se životem. Důvod je nejasný, ale Katka si myslí, že zřejmě nezvládl synovu diagnózu. "Martin byl takový typ, což nedával příliš najevo emoce. Pokud ho to rozežíralo, tak uvnitř. Spáchal sebevraždu. Oběsil se zde na dvoře a v době, kdy jsme my byli doma. Napsal dopis na rozloučenou a tam bylo jen napsáno, že mám vás rád a že nikdy nepochopíme, proč to udělal. Bohužel, našla jsem ho já, jak tam visí. Volala jsem o pomoc a vyběhl samozřejmě Kubko a viděl ho tam," řekla Katka a chytila ​​se za hlavu. Muže se okamžitě snažili oživit, zavolali záchranku, ale jeho život se už zachránit nepodařilo. Tmavovláska tak zůstala nešťastná a sama se dvěma dětmi v nedokončeném starém domě. Jako ze špatného filmu je i fakt, že Katka už jednou stejnou tragédii ve svém životě přežila. "Děkuji, že navzdory všem věcem, které se staly, mám tu sílu jít dál. Ani moje dětství nebylo nějaké růžové. Naši se rozvedli a můj otec se také oběsil. To mě i velmi zlobilo, že Martin se takto rozhodl, když věděl, jaká byla minulost," řekla rozzlobená žena. Jak sama řekla, vůči zesnulému partnerovi cítí spíše hněv, než lítost. Určitě k tomu přispěl fakt, že jí byl nevěrný. Po jeho smrti se totiž dozvěděla, že měl milenku, se kterou měl dítě.

V7N - Katka a deti Pre Katku sú jej skvelí synovia najväčšou radosťou v jej živote. Zdroj: TV JOJ

Katka je silná žena a snaží se bojovat s osudem ze všech sil pro své dva syny. Chce, aby si Lukášek užíval naplno dny, kdy ještě dokáže chodit a těšit se z dětství tak, jako jeho vrstevníci. Každý jeho krok je pro ni velkým štěstím, protože ví, že zítra ho už nemusí udělat. I proto pro ně Sedmé nebe uspořádalo pohádkový výlet k polárnímu kruhu za Santa Clausem. A to není všechno! Jak to celé dopadne?

Sledujte oblíbené V sedmém nebi již v neděli ve 20:20 hodin na JOJ Family!