Zdieľaj

Emotivní slova Števky a Tea o jejich vymodleném děťátku: Synek nám byl seslán shora!

Často se říká, že náhody neexistují. I manželé Števka a Teo ze Sedmého nebe věří, že je to pravda. Právě v jejich životech se totiž udál zázrak, který jen těžko logicky a racionálně vysvětlit.

Sympatičtí manželé Števka a Teo, které dobře znáte z oblíbené relace V sedmém nebi, si v životě prožili hodně smutných chvil. Před dvěma lety totiž prohrála několikaletý boj s vážnou nemocí Števkina dcerka Adélka. Navzdory obrovské bolesti se však Števka musela se ztrátou smířit. Velmi jí v tom pomohla víra a životní partner Teo, který ji velmi podržel. Šťastnější období v jejich životech však začalo romantickými zásnubami a následnou svatbou v Římě, které pro ně uspořádalo Sedmé nebe. Právě ve věčném městě se stalo něco, co si velmi přáli a za co se modlili. Bylo jim dopřáno vytoužené děťátko a smutek tak v jejich životech konečně vystřídala radost. "Je to pro mě asi ten nejkrásnější pocit. Hlavně proto, že je to zdravé děťátko. Jsem šťastná," řekla Števka o synkovi Leovi, který je "dítětem sedmého nebe", jelikož byl počat právě během svatební noci.

V7N Vilo a Leo Zo Števkinho a Teovho šťastia sa nesmierne teší aj samotný moderátor Siedmeho neba Vilo Rozboril. Zdroj: TV JOJ

Že se to událo právě přes jejich pobyt v Římě a ve Vatikánu, vnímají manželé jako symboliku. Právě na tomto místě se totiž jakoby navždy rozloučili s Adélkou. "Určitě je to pro nás taková symbolika. Jako kdyby byl shora seslán," míní Teo. Rozkošný synek Leo roste jako z vody a každý den jim dělá obrovskou radost. Rodiče se shodly na tom, že aktuálně prožívají nejkrásnější období v jejich životech. "Malý poslouchá. Je to zlaté dítě. Tedy zatím. Doufejme, že mu to vydrží," dodala Števka s úsměvem.

Rodince přejeme hodně štěstí a ještě více krásných společných zážitků!