Zdieľaj

Start Sedmého nebe se blíží: Které celebrity budou pomáhat těm, kteří to potřebují?

Úspěšná relace s oblíbeným moderátorem Vilem Rozborilem pokračuje na JOJ Family i v novém roce. Vážné zdravotní problémy, finanční nouze, rodinné neshody či jen nepřízeň osudu. To jsou životní úskalí, do kterých se může dostat opravdu každý. Jsou to situace, kdy si člověk často nedokáže pomoci sám a potřebuje pomocnou ruku.

V průběhu několika let v rámci relace V sedmém nebi moderátor Vilo Rozboril zaklepal na dveře mnoha úžasných lidí a pomohl stovkám rodin. V nových částech se kromě pomoci potřebným bude opět věnovat i velkým hrdinům, kteří si zaslouží naši úctu, respekt, obdiv a naopak nezaslouží si, aby se na jejich velké skutky zapomnělo. Neodmyslitelnou součástí relace je i pomoc od slavných osobností, které podáním pomocné ruky, ať už jen svou přítomností dokáží s lidmi ve složité životní situaci hotové zázraky. V nových částech se z celebrit mohou diváci těšit například na moderátory Lucii Barmošovoú a Janka Mečiara či herce a komika Lukáše Latináka. Připomeňte si s námi nejsilnější příběhy, které jsme spolu viděli na podzim a pomocnou ruku v nich podávali právě slavné osobnosti.

V7N Dianka a Miro Jaros Zdroj: TV JOJ

Miro Jaroš a Dianka: Dianka se narodila s vážnou diagnózou, v důsledku které strávila většinu života v nemocnici. Navíc celoživotně je odkázána na infuzní pumpu, bez které by nepřežila. Má svůj pohádkový svět, v němž nachází útěchu a tak se ráda hraje na princeznu. Život si zpestřuje i písničkami od Mira Jaroše, který přišel holčičku potěšit a podpořit v jejím boji.

V7N Attila Vegh Zdroj: TV JOJ

Attila Végh a malí bojovníci: Pamětní větu "Splnil sa mi senil" si mohou říci i bratři Tomáš a Marko, kteří zbožňují mistra bojových umění Attilu Végha. Ten strávil s klukama krásný den, který neudělal radost jen prckům ve složité životní situaci, ale i jemu samotnému. "Já jsem jednoduchý chlapec. Je jedno, co jsem vyhrál, nebo co jsem dosáhl, já stále vím, odkud jsem přišel. Stále budu vědět, že na ty začátky a na celou cestu nezapomenu. Pro mě je největší radost, když vidím, že nějaký kluk přijde za mnou, upřímně mě obejme a těší se ze mě. Že mě vidí. To je pro mě dojímavé a těším se z toho," vyznal se Attila.

V7N Kristina a Nelka Zdroj: TV JOJ

Kristína a Nelka: Školačka Nelka má opravdu těžký život. Rodičům pomáhá s péčí o bratry autisty. Jelikož se jí za to chtěli před celým Slovenskem a Českem odvděčit, vysnili její setkání s její milovanou zpěvačkou Kristínou. Ta přišla usměvavé dívce zazpívat na narozeninovou oslavu.

V7N Rebecca Justh a Ivanka Zdroj: TV JOJ

Rebecca Justh a Ivanka: Ivanka se narodila se závažnou diagnózou, která jí způsobuje mnohé zdravotní problémy. Jedním z nich je deformace obličeje, pro kterou absolvovala už množství operací. Odmalička chtěla být modelkou a manekýnkou, ale pro její zdravotní problémy nad tímto snem zlomila hůl. Jenže, Sedmé nebe věří v to, že sny by se neměly zahazovat. A tak jí s pomocí fantastické módní návrhářky Rebeccy Justh dokázali, že handicap není překážkou na cestě na módní molo!

Sledujte oblíbenou relaci V sedmém nebi již v neděli ve 20:20 na JOJ Family!