Zdieľaj

Návrhářka Rebecca o Ivance ze Sedmého nebe: Dostala jsem od ní pořádnou lekci života!

Životem, osudem a chorobami těžce zkoušena Ivanka, kterou jsme poznali v nejnovější části Sedmého nebe, si získala absolutně všechny. A jinak to nebylo ani v případě módní návrhářky Rebeccy Justh.

Krásná Ivanka to nikdy neměla lehké. Narodila se s vážnou deformací obličeje, pro kterou si odmalička vytrpěla hodně bolesti - fyzické a i té psychické. Na vlastní kůži totiž okusila drsnou šikanu a odstrkování. K tomu se přidružila leukémie a vážné problémy se srdcem. Obrovskou ranou byla i ztráta její milovaných rodičů. Přestože ji osud opravdu těžce zkoušel, zůstala se usmívat, je pozitivní, srdečná a skromná. I to jsou atributy, kterými si absolutně získala televizních diváků a také samotnou módní návrhářku Rebeccu Justh, která jí pomohla dostat se na vysněné módní molo. "Musím říci, že ne já jsem pomáhala jí, ale ona pomáhala mně. Jsem šťastná, že JOJ má tuhle relaci, protože díky tomu diváci viděli Ivančin příběh na televizních obrazovkách a poznali ji. Z ní si opravdu je třeba brát příklad. Ona má být opravdu tím vzorem. Nejen vzorem usilovností a pracovitosti, ale i vděčnosti. A to už hodně lidem chybí. Má obrovské srdíčko. I když ho má velmi bolavé, přesto ho má tak široké a velké, že já bych řekla, aby se na ni lidé dívali a učili se od ní. Protože pak by byl ten svět nádherný," míní Rebecca.

Jedním dechem dodává, že Ivančina energie, síla a odhodlání byly pro ni obrovskou lekcí života. "Mnoho jsem se od ní naučila. Všichni máme plná ústa toho, jak zachránit planetu a jak udělat něco dobrého pro druhé lidi. Ale pak je tu dívka, která spojuje lidi. Tím, co dělá, ukazuje, jak bychom se k sobě měli chovat. To je asi to nejdůležitější. Nemějme jen prázdné řeči, ale dělejme. Nermluvme jenom o tom, ale dělejme něco. A Ivanka dělá a to je na tom to úžasné," dodala návrhářka.

Sledujte pořad V sedmém nebi každou neděli ve 20:20 na JOJ Family!