Gabika Marcinková bude mít druhé děťátko: Exkluzivní rozhovor o očekávaném miminku!

Přiletí k nim čáp! Oblíbená herečka a její manžel a úspěšný muzikant Martin Mihalčin mají o důvod víc na úsměv. Gabika totiž nosí pod srdcem druhé děťátko. Jak reagovala jejich dcerka na to, že bude mít sourozence a kdy se miminko narodí?

Sympatická herečka Gabika Marcinková a její manžel Martin Mihalčin, který je frontmanem kapely Helenine oči a aktuálně ho potkáváme v seriálu Uhorčík jako zbojník Ilčík, společně vychovávají rozkošnou dvouletou dcerku Emku. Jejich rodinka se však brzy rozroste, protože Gabika nosí pod srdcem druhé děťátko. V rozhovoru prozradila, že pocit během druhého těhotenství se příliš neliší od toho, který měla, když čekala Emku. Manžele jen naplňuje obrovská radost a štěstí. "S tím rozdílem, že už trošku víme, co nás čeká. Zároveň se ale připravujeme na nové výzvy - jak zvládnout naplňovat potřeby dvou dětí najednou, v čem může být to druhé jiné, jak budou spolu vycházet... Ale to už budeme muset řešit během cesty. Teď jsme rádi, že se nám to podařilo tak, jak jsme chtěli a Ema bude mít sourozence," řekla Marcinková.

Prvorozené dcerce oznámili tuto radostnou zprávu asi tak jako všichni rodiče a Emka se na sourozence už velmi těší. "Úplná normálka - mamka má v bříšku miminko. A samozřejmě, že se o tom povídáme, ale myslím, že si ještě neumí představit, co všechno to bude obnášet. Takže se zatím těší s námi," vysvětlila Gabika. Prozradila, že miminko přijde na svět začátkem jara a přestože už slavní manželé znají jeho pohlaví, zatím si to ještě chtějí nechat pro sebe.

Že očekávají druhé díte právě během pandemie koronavirusu nevnímá krásná herečka jako riziko či jako negativum. Právě naopak! "Je třeba říci, že pro ženy v uměleckých profesích není lepší chvíle na otěhotnění. Nic zásadního nám neujde. A navíc je vysoká pravděpodobnost, že naši muži budou v té době s námi. To jsem trochu žertovala, ale opravdu jsme si uvědomili, jaké je štěstí mít v tomto období doma dítě. Ideálně předškolního věku, protože tam už nastávají komplikace jiného charakteru. Ale malé dítě vás doma přivede na jiné myšlenky, ani nestíháte vnímat, že venku zuří korona," dodala Gabika s úsměvem.

Budoucím dvojnásobným rodičům jménem celé redakce blahopřejeme a přejeme hodně zdraví!

Tagy: Uhorcik