Ján Mečiar překvapil radikálně změněným image: Podívejte na hustou bradu skrytou pod rouškem!

Pandemie koronavirusu před více než rokem zakryla naše tváře rouškami a respirátory, co mnozí muži využili ve svůj prospěch. Mnozí páni se totiž přestali holit a zapustili si pořádně brady či vousy. Mezi ně patří i dlouholetá tvář našeho zpravodajství - Ján Mečiar!

Oblíbený moderátor Jan Mečiar je neodmyslitelnou součástí jojkárskeho zpravodajství už dlouhá léta. Obtýden se pravidelně přimlouvá divákům z večerních Novin a přitom stíhá tvořit relaci Spektrum, kde se zabývá vědecko-technologickým pokrokem, ale i běžnými věcmi, se kterými se na denní bázi setkáváme. O práci, ale i o soukromí byl před pár dny jako host promluvit v Rádiu Jemné. Nuž, a právě fotky z jeho návštěvy v rádiu překvapily mnoha fanoušků.

Tak jako mnoho mužů, i tvář našeho zpravodajství, totiž radikálně změnila image. Mečiar vyměnil hladce oholenou tvář za hustou bradu, kterou si ale doposud nikdo z diváků neměl možnost všimnout, protože se před obrazovkami ukazuje jen v respirátoru. Porost na tváři si ještě před rokem "zapustily" i další známí páni ze slovenského showbyznysu. Žiletky se delší dobu nedotkli, například, herci Maroš Kramár, Števo Skrúcaný, Martin Mňahončák či dirigent Braňo Kostka. Při výkonu své práce si totiž hustou bradu velmi dovolit nemohou a tak delší uměleckou pauzu využili právě tímto způsobem. Je však vysoce pravděpodobné, že všichni páni se po pandemii vrátí k půvidní image.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rádio Jemné (@radiojemne)

Jana Mečiara můžete vidět v Novinách v 19:30 hod. na JOJ Family!

Tagy: Ján Mečiar