Osud se s ní nemazlí: Milovaný syn moderátorky Anety Pariškové skončil v nemocnici!

Nemá na růžích ustláno! Oblíbená moderátorka zpravodajství už několik měsíců bojuje se zákeřnou nemocí a podstupuje chemoterapie. Snad největší oporou je pro ni její manžel Mirko a milovaní synové. Nuž, a právě jeden z nich je s maminou tak trochu spolupacient. Při sportování totiž přišel k úrazu.

Na jaře se život oblíbené moderátorky Anety Pariškové změnil od základů. Lékaři jí diagnostikovali zákeřné onkologické onemocnění a ona okamžitě začala podstupovat léčbu. Když o svojí zdravotním stavu informovala na svých sociálních sítích, doslova se spojilo celé Slovensko. Tisíce lidí jí adresovali dojemné slova plné naděje, víry, podpory a sounáležitosti, které jí pomáhají bojovat s rakovinou. Oporou jí je zejména manžel Mirko a milovaní synové Daniel, Gabko a Nathan.

Právě o Gabka měla v těchto dnech Aneta největší strach. Její prostřední syn totiž při sportování utrpěl úraz a skončil se sádrou na ruce. "Zřejmě opravdu platí, že v létě mají děti nejvíce úrazů. Pro našeho Gabka se stala osudnou jízda na waveboard. Letní dobrodružství a tábory se tak pro něj skončily a já mám doma spolupacienta. Když se mu kosti srostou a zbaví se sádry prý se těší na waveboard!!! Těším se, že mu úraz nepřinesl strach, jen při další jízdě snad trochu více opatrnosti," napsala moderátorka na sociální síti. Ani zlomenina však krásné rodince nepřekazili plány o letní dovolené.

Anetini muži se totiž vybrali na kempovačku na Záhoří. "Alespoň na jeden den a jednu noc jsem se přidala k mým chlapům, na závěr jejich toulek karavanem. Kempovali jsme v Kuchyni na Záhorí. Pobyt na slunci, plavání, či sportování - to vše a mnoho dalších věcí teď nesmím. Ale těšit se přece třeba z maličkostí. A já se těším. Velmi. I když ve stínu, na břehu, ale zato s mými milovanými a s úsměvem," dodala.

https://www.instagram.com/p/CDjfCpnBiUa/?utm_source=ig_web_copy_link