Emotivní slova Adriany Kmotríkové pro Anetu Pariškovú: TOTO vzkázala bývalé kolegyni!

Podporu a slova sounáležitosti vyjádřili moderátorce Anetě Pariškové, která bojuje ze zákeřnou nemocí, tisíce Slováků v čele s její kolegy ze zpravodajství. Přidala se k nim i její bývalá kolegyně, Adriana Kmotríková, která v minulosti také bojovala s onkologickým onemocněním.

Když neodmyslitelná součást televize JOJ, Aneta Parišková, prostřednictvím sociální sítě oznámila, že na onkologii bojuje ze zákeřnou nemocí, doslova se spojilo celé Slovensko i Česko. Tisíce lidí jí zaslalo dojemné slova plné naděje, víry, podpory a sounáležitosti. Mezi nimi nechyběly ani její kolegové ze zpravodajství či různé známé tváře. Přidala se k nim i naše bývalá kolegyně, moderátorka Adriana Kmotríková. Právě ona velmi dobře ví, čím si teď Aneta prochází, protože před pár lety také zápasila s onkologickým onemocněním. Bojovnici poslala dojímavý odkaz. "Anetko, velmi ti držím pěsti, aby si to zvládla! Přeji ti zejména hodně síly a pozitivního myšlení. Vždyť víš, že mě v Národním onkologickém ústavu již dvakrát léčili z rakoviny. I ty to zvládneš," řekla Kmotríková.

Aneta Parišková je mezi našimi diváky a fanoušky nesmírně oblíbená nejen pro svůj mimořádně profesionální přístup k práci, ale i pro lidskost, přátelskost, milé slovo a srdečnost. O to více všechny potěšila první pozitivní zpráva ohledně jejího zdravotního stavu. První kolo chemoterapie má totiž úspěšně za sebou. "První kolo chemoterapie mám za sebou. Před tím dalším mě dnes pustili domů. Rovnou z NOÚ jsem se však zastavila při nemocnici v Ružinově, abych zatleskala tamním lékařům a celému personálu. Děkuji, že nepodcenili můj stav a nedovolili mi odejít, zatímco na CT nezjistili, že mi cévy a hlavně horní dutou žílu netlačí sraženina, ale nádor. Spolu s ostatními pacienty jsem na centrálním příjmu trpělivě poseděla dlouhé hodiny, ale dozvěděla jsem se diagnózu. Už o pár hodin mě MUDr. Janík operoval, aby vzorek nádoru rychle putovala na histologii. Děkuji vám všem," napsala Aneta na sociální síti.

Anetko, držíme ti palce a přejeme, ať se již brzy uvidíme v televizi i na televizních obrazovkách!