Šok pro fanoušky: Oblíbená moderátorka Aneta Parišková bojuje s rakovinou!

Oblíbená moderátorka zpravodajství, dlouholetá tvář televize JOJ a naše kolegyně, Aneta Parišková, na svém profilu na sociální síti přiznala boj s rakovinou. Se zákeřnou nemocí bojuje v Národním onkologickém ústavu.

Aneta Parišková je neodmyslitelnou součástí televize JOJ už opravdu dlouhá léta. Moderátorka zpravodajství je mezi našimi diváky a fanoušky nesmírně oblíbená nejen pro svůj mimořádně profesionální přístup k práci, ale i pro lidskost, přátelskost, milé slovo a srdečnost. V těchto chvílích na ni všichni intenzivně myslíme a posíláme jí hodně sil. Blondýnka totiž prostřednictvím svého profilu na sociální síti fanouškům a široké veřejnosti oznámila, že bojuje se zákeřnou nemocí v Národním onkologickém ústavu. "V něm jsem první chemoterapií začala svůj dlouhý a náročný boj s rakovinou. Lékařům, sestrám a sanitářům z kliniky onkohematológie děkuji za profesionální a lidský přístup a perfektní péči. Všem dobrým a přejícím lidem děkuji za modlitby a podporu," napsala Aneta k fotce z nemocnice.

"Naší dlouholeté moderátorce a kolegyni držíme všichni palce, myslíme na ni a přejeme hodně síly v boji s tímto onemocněním. Velmi si přejeme, aby se co nejdříve vrátila mezi nás," vyjádřila naději mluvčí televize JOJ Lucia Kulihová.

My se k ní připojujeme a jménem celé redakce posíláme Anetě hodně sil, odhodlání a alespoň virtuálních objetí.

https://www.instagram.com/p/B_0FRxcnSJ1/?utm_source=ig_web_copy_link