Krásné gesto moderátorky Lucie Barmošové: Takovou kolegyni by chtěl mít každý z nás!

Říká se, že pomoc druhým je tím nejšlechetnější činem, jaký můžeme pro společnost udělat. Že je to opravdu pravda, se ukazuje i v těchto dnech, kdy se po celém světě šíří nebezpečný koronavirus.

Záchranáři, lékaři, zdravotní sestry, lékárníci, policisté, vojáci, hasiči či prodavačky. To všechno jsou lidé, kteří již několik týdnů bojují v první linii s koronavirusem na Slovensku. Stateční jsou ale i všichni novináři, reportéři, kameramani či moderátoři, kteří se pravidelně starají o to, aby lidé dostávali aktuální informace. I oni pracují den co den s rizikem, že se při natáčení reportáží nakazí. Právě proto je důležité, aby i oni měli dostatečné ochranné pomůcky. Právě s těmi svým kolegům v úplných začátcích epidemie pomohla moderátorka Lucie Barmošová. Podle našich informací se jí podařilo sehnat nejen ochranné roušky, ale i nedostatkové gumové rukavice. "Já jsem vyvolávala, vybavovala, na internetu jsem sháněla gumové rukavice a fakt jsem nemyslela na sebe. Co jsem mohla a sehnala jsem, dala jsem kolegům," potvrdila Lucie. Šikovným švadlenám se blondýnka odvděčila i tím, že jim přinesli jídlo a pitný režim.

Co vzkázala Lucia Barmošová divákům televize JOJ Family? Podívejte se na video:

Ochranné roušky přitom nenosí jen reportéři v terénu, ale i moderátoři ve studiu. Vědí, že dodržovat pravidla je základ. Mimo toho, že se, tedy, snaží chránit, se jejich práce v době epidemie velmi nezměnila. "Změnilo se to, že všichni nosíme povinně ochranné roušky a pokaždé si dezinfikujeme ruky. Ale tím chráníme nejen sebe, ale i své okolí. Mnozí, kteří mohou, pracují z domu. Ale i nadále zpravodajství funguje, abychom vás, milí diváci, mohli informovat. Abychom vám přinášeli ty aktuální informace, abyste věděli, co se děje. Držíme vám všem palce, abyste to zvládli. Já pevně věřím, že toto brzy pomine," vzkázala našim divákům a čtenářům Lucka Barmošová.