Proč se vyplatí najmout si při rekonstrukci domu architekta? Tyto důvody vás přesvědčí!

Pořad Nové bydlení je zpět s novými díly, které reagují na aktuální trendy v bydlení. Jedna z kotníků týmu tohoto pořadu v Ranních novinách prozradila zajímavé informace!

Lucia Ortutová, která je součástí Nového bydlení již přibližně osm let, prozradila to, co mnohé jistě zajímá. Proč byste si měli najmout architekta při předělávce svého domova? "Ukázat lidem, co se dá připravit z nemovitosti, která vypadá beznadějně. Udělat vizi, uletět do jiných sfér a snažit se dostat z toho naprosto maximum," uvedla v Ranních novinách TV JOJ. To však neznamená, že je tato služba nezbytná. Lucie si dobře uvědomuje, že si nemůže architekta každý dovolit. Koneckonců - umí tento člověk i vám ušetřit nemalé peníze, jelikož se bude snažit najít výhodnější možnosti předělávky.

Zdroj: unsplash.com

Co se léty změnilo? ‚"Lidé mají lepší přehled a umí lépe definovat, co opravdu potřebují a chtějí," prozradila. Lucie je dobře zvyklá na to, že lidé si sice architekta najmou, ale stále mají svou vizi, které se nechtějí pustit, to může práci architekta značně komplikovat. Proč byste si pak architekta najímali? Samozřejmě základem je vaše představa, kterou na úvod architektovi řeknete do detailů. Další důvody, proč se do architekta vyplatí investovat, najdete také v pořadu Nové bydlení, na který se můžete těšit už dnes v premiérové ​​části letos! 

Nové bydlení v neděli v 17:50 na JOJ Family!