Jak vnímají diváci herce Juraje Hrčku v negativních seriálových rolích? A jaké reakce ho vždy překvapí?

Juraj Hrčka nasbíral během své herecké kariéry mnoho rolí, ať už negativních nebo těch sympatických. Diváci ho ale občas zaskočí tím, že jej vnímají právě skrze jeho seriálovou či filmovou postavu. Jak s tím herec v soukromém životě nakládá?

Juraj Hrčka nám v rozhovoru prozradil, že ať hraje pozitivní nebo negativní postavu, často se potýká i s takovými diváky, kteří si neumí nebo nechtějí oddělit realitu od seriálové či filmové fikce. „Někdy to lidé neumí oddělit a je to naprosto přirozené. Neumí oddělit to, že to je herec a to je ta postava nebo to, že ty jsi moderátorka ale jsi i normální holka. Automaticky to spojují a často nás oslovují jménem na konkrétní postavy, někdy že vy jste tam takový, s prominutím blbý nebo nepříjemný, takže se často od toho neumí odosobnit,“  vysvětlil nám herec v rozhovoru.

Údajně se s tím setkávají i jeho herečtí kolegové. Ať už herci hrají hasiče nebo doktora, občas se najde někdo, kdo se od toho neodosobní. „Často mi říkají, vy jste tak směšný nebo divný, nebo mimo, ale nevnímám to vůbec negativně,”  pokračoval herec v rozhovoru. Dodal, že tím, že tomu lidé takhle silně věří, až si herce spojují s jeho úkolem, jen potvrzují, že se jim daný seriál opravdu líbí. Herci či herečky si ale často zažijí s diváky různé příhody. Juraj Hrčka nám dokonce prozradil, že jedné jeho herecké kolegyni se stala opravdu nevšední věc. Kvůli herecké postavě jí prý paní prodavačka odmítla namarkovat nákup.  Hrála totiž negativní postavu, se kterou diváci moc nesympatizovali. Podívejte se více v rozhovoru ve videu.

Sledujte seriál Nemocnice každé úterý a čtvrtek ve 20:40 na JOJce!