Kam zmizel z Nemocnice doktor Braňo Srnčík? David Uzsák ví, že to má pádný důvod

Pozorní diváci seriálu Nemocnice si všimli, že s obrazovky zmizel oblíbený lékař Braňo Srnčík. Inu, není to žádná náhoda. Jeho odchod má opravdu pádný důvod!

Jak jsme vám již v jednom z článků prozradili, aktuálně pracujeme na novém projektu s názvem Ranč. No a tato žhavá seriálová novinka je důvodem, proč už déle nevidíte v seriálu Nemocnice Davida Uzsáka.

David si totiž zahraje v této nově připravované rodinné sáze. Nově to s humorem potvrdil i sám David na svém Instagramu. „Ne, nehodili mě do výtahové šachty. Již několik měsíců dělám na novém projektu JOJky s názvem Ranč. Mám velkou radost, protože je to pro mě obrovská výzva a postava, kterou hraji, je velmi jiná, než Braňo,“ vysvětlil všem příznivcům. Těšte se na jeho novou roli.

Ranč Zdroj: TV JOJ

A jak to dopadne s jeho postavou v Nemocnici? Odešel nastálo nebo se ještě vrátí? I to všem herec objasnil. „Existuje možnost, že se do Nemocnice ještě vrátím, ale v dohledné době to asi nebude. Nemocnice bude navždy patřit k nejkrásnějším obdobím mé kariéry. Nikdo z nás nečekal, že Nemocnice poběží tak dlouho a že si ji oblíbí tolik diváků. Neskutečně jsem si oblíbil Braňa, a všechny lidi, se kterými jsem měl tu čest být součástí stálého obsazení. Děkuji producentce Danici Hričové a TV JOJ,“ dodal herec na svém Instagramu. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dávid Uzsák (@david.uzsak)

Sledujte seriál Nemocnice každé úterý a čtvrtek ve 20:40 na JOJce!