Překročí Balog všechny hranice? Neuvěříte, z čeho je podezřelý!

Doktoru Balogovi má problém odolat celá řada pacientek. Má však on skutečně oči jen pro Rebeku? Mladá pacientka tvrdí něco úplně jiného!

V Nemocnici se objevila krásná a mladá pacientka, které si ihned každý všiml. I kdyby se mohlo zdát, že bude ráda ve společnosti mladičkých doktorů či mediků, ji svým charismatem okouzlil někdo úplně jiný. Z doktora Baloga totiž nedokáže spustit oči. Otázka ale zní, odolá doktor Balog mladičké pacientce, nebo se nechá zlákat k úletu? Pacientka v tom má ale jasno. Medičce Sandře s pláčem oznámí, že ji Balog políbil. Jak to tedy bude a proč ji to tak moc vezme? Sandra se nebude stačit divit.

Není totiž tajemstvím, že Rebeka a Balog měli jisté neshody. Filip se totiž nebál Rebece otevřeně říci, že by se měla šetřit a přestat pracovat. Přece jen, těhotenství je něco, co oběma partnerům doslova změní život. Oba se dokonce pohádali tak, že Rebeka zkolabovala. 

Jako pár mají před sebou rozhodně spoustu výzev a možná to ani pro Filipa není až tak jednoduché, i když se na maličké děťátko těší. Kdo ví, jestli může do tohoto všeho vstoupit ještě třetí osoba, a to mladičká a krásná pacientka!?