Vzácná a nečekaná návštěva v Nemocnici: A kdo se ukázal na natáčení?

Fanoušky a diváky Nemocnice čekalo v jedné z nových epizod velké překvapení. V seriálu se objevil opravdu nečekaný a netradiční host! Kde se tam vůbec vzal?

V seriálu Nemocnice máte možnost sledovat pravidelně spoustu nových tváří. Kromě oblíbených hrdinů totiž do jednotlivých epizod přicházejí neustále nové postavy, zejména jako pacienti. V dějové lince seriálu je tak postaráno o pestrost iv podobě nových epizodních postav. Pro mnohé je účinkování v jednom z nejúspěšnějších seriálů na Slovensku rozhodně zážitkem. Nyní se karta obrátila a zážitek měly herecké stálice seriálu.

Na place je totiž překvapil nečekaný a roztomilý host. V seriálu Nemocnice se totiž objevil kůň! Ano, je tomu opravdu tak. Na urgentně jste tak mohli spatřit i tuto krásnou zvířecí návštěvu. Koník se stal součástí děje, ve kterém umírala pacientka a jejím posledním přáním bylo právě takové setkání. Zdá se, že největší radost z jeho přítomnosti na place měla herečka, Nela Pocisková. Ta se před nějakým časem vrátila ke své velké vášni - ježdění na koni. Tuto svoji vášeň sdílí i se svou dcerkou Liankou, která si koníky také velmi oblíbila. 

Sledujte oblíbený seriál Nemocnice každé úterý a čtvrtek ve 20:35 na JOJce!