Poznáváte ho? Milo Král hrál iv Paneláku či v Novém životě: Podívejte, jak se lety změnil!

Milo Král byl rozhodně hvězdou na obrazovkách JOJky už před lety. Zatímco nyní ho můžete sledovat v Nemocnici, v roli kardiochirurga, kdysi hrál v Paneláku či v seriálu Nový život. Podívejte, jak se lety změnil.

Od posledního dílu ikonického seriálu Panelák už uběhlo pár let. Vzpomínáte si? Součástí něj byl i herec Milo Král, který aktuálně hvězdi v seriálu Nemocnice v roli kardiochirurga. Poznali jste ho?

V Paneláku jste si ho oblíbili jako tajemně působícího introvertu, Tomyho Weisse, kterému bylo velmi obtížné dostat se pod kůži. Tomy byl profesionál v tom, co dělal, i když měl čerstvé trauma z nešťastné události, když mu zabili klienta. Zatímco v Paneláku, si zahrál herec postavu, která byla nešťastná z toho, že si neumí najít partnerku, naopak v Nemocnici o ženy nouzi nemá, ale s žádnou nechce mít nic kvůli svým dětem.

Ze seriálu Nový život si zase na Mila Krále rozhodně vzpomínáte, jak na hokejistu, Dušana Molnára, kterého si v seriálu herec zahrál . Dušan byl profesionální sportovec, který všechny překvapil, když se rozhodl ukončit kariéru a věnovat se rodině naplno. Vzpomínáte si ještě, jak v těchto seriálech herec vypadal? Fotky naleznete v galerii, níže v článku.

Sledujte seriál Nemocnice každé úterý a čtvrtek ve 20:35 na JOJce!