V Nemocnici bude horko! Ivanka se po hrozném zážitku změnila: Nečekaně se vrhne na Dušana!

Drama, jaké se jen tak nevidí. Nový lékař Marko Bernát se postaral o pořádný rozruch, když se pokusil znásilnit Ivanku. Naštěstí tam stihli vběhnout Dušan s Adrianou. Pokud byste ale čekali, že bude Ivanka plakat do polštáře, budete na omylu!

Po hrůzostrašném zážitku se Ivanka změní k nepoznání. Už má totiž dost toho, že za ni pořád rozhoduje někdo jiný. Odhodí tak všechny zábrany, navštíví Dušana během noční služby a políbí ho. Ten bude pořádně překvapen, ale nebude skrývat velkou radost. Není tajemstvím, že Dušan je do Ivanky zamilovaný už dávno. Její křehká a čistá duše je něco, s čím se dosud ještě nesetkal.

Vztah Dušana a Ivanky se vyvíjel opravdu pomalu. Prošli si odmítáním jeden druhého, pak to vypadalo, že se dají dohromady, ale nakonec jim Adriana, Ivanina máma, zakázala setkávat se. Zdá se ale, že má Ivanka toho dost a svým citem dá konečně prostor. Vrhne se na Dušana a všechno bude přesně tak, jak má být. Vypadá to tak, že po Rebece a Filipovi nám zde vzniká další prostor pro lásku. Co myslíte, byly by pěkný pár?

Sledujte seriál Nemocnice v úterý a ve čtvrtek ve 20:35 na JOJce!