Petra Vajdová otevřeně o synovi i herecké kariéře: Zvládá to díky těmto dvěma lidem!

Herečka Petra Vajdová je již stabilní součástí seriálu Nemocnice a její postava psychiatričky stihla udělat pořádný vítr! Jak se má ale Petra Vajdová v soukromí a jak stíhá péči o synka a natáčení seriálu?

Herečka má aktuálně nabitý pracovní program a jak nám v minulém rozhovoru prozradila, na natáčení seriálu se vždy velmi těší nejen kvůli skvělé atmosféře na place, ale také kvůli vždy profesionálnímu a skvělému přístupu pana režiséra Nemocnice. Jak ale pracuje se svým časem? Jak se jí daří stíhat natáčení i péči o synka? „Díky mé mamince a tatínkovi. Jinak bych to nestíhala. Jsou dny, kdy to nezvládám emočně, třeba když ráno pláče, chce být se mnou a hrát si a já ho musím zavést k babičce. Já se to musím naučit zvládat, protože se zabouchnou dveře a on zapomene a hraje si s babičkou a dědou. Ale já v autě mám pocit, že jsem nejhorší máma na světě. Tohle já na sobě musím zapracovat,“ prozradila herečka.

Syn samozřejmě vyžaduje hodně pozornosti, ale u prarodičů mu je velmi dobře. Petra si tak může odbíhat k natáčení. Malý jí ale moc chybí a vždy se za ním domů těší, i když je to občas náročné. „Je to velmi těžké, protože přijdu unavená, vezmu ho a začne mi druhá šichta, ale on mě dobíjí, on je duracell a já bych takové životní tempo, které mám, nezvládla, kdybych byla sama. Ani bych to nechtěla. Ale tím, že mám jeho, to prostě zvládám,“ přiznala Petra Vajdová, že je to občas pro ni vyčerpávající, i když velmi krásné období.

Poznává ale syn Petry Vajdové mámu například v televizi? „Nechápe to ještě. Nechápe, že proč jsem doma i tam. To je jako když mu volám, tak on jde otevírat dveře. On si myslí, že já jsem za dveřmi. Například reaguje na můj hlas v pohádkách. Takže určitě mě bude vnímat,“ dodala Petra s úsměvem.

Nemocnica - Petra Vajdová Zdroj: TV JOJ

​Herečka si roli doktorky užívá. Sama dabuje jiné zahraniční seriály z nemocničního prostředí a tohle je pro ni skvělá zkušenost. Pochvaluje si zejména zdravotnické stejnokroje v seriálu. „Já jsem moc spokojená, že nejsem v sexy obtažených šatech a v lodičkách a nemusím řešit, jestli jsem přibrala, nepřibrala. Cítím se v tom velmi pohodlně a spokojeně a jsem moc ráda, že to oblečení máme ,“ prozradila Petra Vajdová.

Sledujte seriál Nemocnice každé úterý, středu a čtvrtek od 20:35 na TV JOJ!