Noël Czuczor z Nemocnice neskrýval dojetí: Ohromné gesto od fanynky až z Japonska!

O tom, že někteří naši herci jsou populární i v zahraničí víme. Výjimkou není ani talentovaný Noël Czuczor. To, že ho překvapí fanynka až z dalekého Japonska ale rozhodně nečekal. Tak toto je fakt nádherné gesto!

Noël Czuczor aktuálně září v seriálu Nemocnice, ale i ve filmu Zpráva. A právě ten zaujal ženu až z dalekého Japonska. Ta věnovala Noëlovi skutečně krásné slova, kterými ho doslova dojala. "Jsem tvá velká fanynka. Viděla jsem tvůj film, The Auschwitz Report - Zpráva, minulý týden. Byl to úžasný film. Opravdu jsem si ho užila. Byl si tak sexy a mužný a herecky si opravdu dozrál, takže jsem se stala tvou velkou fanynkou. Myslím, že si ve filmu skvělý. Máš nebezpečnou auru, kterou považuji za okouzlující. Zvláště miluju tvůj plachý úsměv a to, že působíš silně i zranitelně zároveň," napsala fanynka z Japonska ve svém krásném dopise. A toto je pouze krátký úryvek z něj.

Jak reagoval na tuto nečekanou zásilku samotný Noël? "Velmi mě to překvapilo. Nejen proto, že je tato dáma až z dalekého Japonska, ale i pro skutečnost, že v dnešním světě již přece opravdu není těžké někoho si najít online. A ona si dala tu námahu a napsala dopis a poslala ho poštou. To už dnes opravdu není běžná věc, "prozradil Noël. Zajímalo nás i to, jestli už před tím byli v kontaktu, nebo si ho tato dáma našla až teď. "Ne, předtím, než jsem obdržel dopis, jsme nikdy v kontaktu nebyli. Je neuvěřitelné, že se něco takového stalo. Jsem rád, že se film Zpráva někoho dotkl i tak daleko od domoviny, "řekl herec.

Co ale Noëla na tomto dopisu vzalo za srdce nejvíce? "Asi to, že se jí náš film dotkl, a že mému výkonu věřila a zachytila v něm drobnosti, v které jsem doufal, že diváci uvidí. I proto přece svou práci dělám, aby diváci měli pocit, že se dívají na komplikovaných, nedokonalých, ale skutečných lidí," řekl. Slečna z Japonska v závěru dopisu poprosila Noëla o fotografii s podpisem. Zjistili jsme i to, zda se jí herec chystá odepsat. "Ještě jsem jí odepsat nestihl, v těchto dnech téměř nic nestíhám, ale určitě jí odepíši. To je to nejmenší, co mohu udělat. Jednu fotografii dokonce i přiložila do obálky. Přijde mi to tak krásně starosvětské, "dodal dojatý Noël.

Seriál Nemocnice sledujte v úterý od 20:35 na TV JOJ!