Zadání či stále single? Kteří z NAŠICH kluků si už našli přítelkyni?

Natáčení seriálu NAŠI je definitivně ukončeno a všichni herci tak mají po letech konečně volnější léto. Právě v tomto období totiž trávili dny na place v domě Rodinovců. Někdo stráví volné léto s láskou, jiný zas v "single" režimu.

Letní prázdniny jsou v plném proudu a pocítili to i nejmladší herci ze seriálu NAŠI. Jelikož natáčení seriálu se definitivně skončilo, konečně si po letech mohou užít celé léto a mít ho jen pro sebe. Na jedné straně jsou všichni šťastní, ale na druhé straně cítí za natáčením jistou nostalgii. Každopádně léto si každý z nich užije po svém. Někdo se svou láskou a někdo zas věnuje svůj volný čas rodině či kámošům. Z trojice herců Gregor Miler, David Krajčík a Max Bolf je zatím jediným zadaným právě nejstarší z nich, Gregor. Ten to myslí se svou polovičkou skutečně vážně. I proto se spolu rozhodli trávit čas i na dovolené. "Přítelkyni mám už rok, je to nejšťastnější rok mého života. Jdeme na dovolenou, konečně vypadneme odsud. Je tady moc teplo a nedá se tu žít," prozradil nám Gregor, který se letos rozhodl pro Portugalsko.

Jinak je na tom jeho herecký kolega David Krajčík, který toto léto stráví s rodiči, kamarády a zejména jeho největší láskou - hudbou. Co se týče dívek, jeho srdce zatím žádné nepatří. "Nemám, naco? Zatím. Možná přijde. Je léto, srandy budou, takže uvidíme," říká David. Nejmladší Max Bolf, který se i letos chystá do tábora, což je u něj již každoroční tradice, je na tom podobně jako David. "Ne, ani v blízké době neplánuji. Nějak mě to zatím ještě netáhne," směje se nejmladší z kluků.

Tagy: Naši