Ondrej Kandráč promluvil o manželství s Erikou: Romantické slova jako z filmu!

Úspěšný muzikant je s láskou svého života šťastně ženatý už jedenáct let. Působí jako dokonalý pár a ve srovnání s mnoha jinými dvojicemi ze showbyznysu tento pocit neztrácíte ani tehdy, když se s nimi setkáte mimo zapnutých kamer.

Muzikant Ondřej Kandráč a jeho manželka Erika tvoří harmonický pár jako vystřižený z časopisu. Svým vztahem dokazují, že láska a spokojenost mohou opravdu vytrvat i v křehkém světě showbyznysu. Tajemstvím je možná i to, že tráví každou možnou chvíli společně i přes množství povinností a aktivit. Erika se snaží být svému manželovi Ondřejovi nablízku na každém vystoupení, koncertu či na natáčení. Nechyběla ani na natáčení klipu k singlu Postav dom, zasaď strom. Právě tam si zamilovaná dvojice zavzpomínala na svoje sladké "ano". "Protože se to točilo na několik smyček a toho času bylo opravdu hodně, během prostojů člověk loví v paměti a chvíli přemýšlí, co se to vlastně děje. Vzpomněl jsem si i na tu naši svatbu, na ty naše zásnuby. Na to všechno hezké, co nás formovalo a dávalo dohromady. Takže, lhal bych, kdybych řekl, že ne, nemysleli jsme na naši svatbu," vysvětlil Ondřej.

Jelikož několik známých párů si v současnosti obnovuje svůj manželský slib, zajímalo nás, zda něco podobného plánují i Kandráčovci. Na odpověď jsme nemuseli dlouho čekat. "Pokud přijde ta chvíle, že si řekneme, že jdeme si obnovit naše sliby, nebráním se tomu. V žádném případě to ale nebude v Las Vegas. Je to místo, které je pro mě absolutně cizí. Pokud by se to jednou mělo nějakým způsobem obnovovat, tak někde, kde budeme sami. Někde, kde bude panovat čistota lidských vztahů a na nějakém méně frekventovaném místě. Nebráním se této myšlence a pokud to jednou bude, dám vědět. Ale samozřejmě s toutéž manželkou," dodal s úsměvem.