Figurína podle stylistu se dívkám nelíbila: Je to jen možná alternativa!

Jak dopadne finále?

Poslední nákupy byly trošku překvapivé, ale zároveň zaujaly. Ivana, která se chtěla od svých soupeřek nějak odlišit zvolila sportovní outfit, který potěšil i našeho stylistu: "Mně se to líbí, proč ne? Zase přinášíme zcela jiný pohled na totéž. Téma je otevřená, takže příležitost a styl je na soutěžících. Mně se to líbí. Může to být zajímavé a zcela takové kontrastní do té sestavy, kterou budeme na molu vidět." I když se snažila zkoušet i jiné kousky z různých stylů, což Marián ocenil, protože se Ivana nebála nedržet se fixně své představy. "Ivanka nám myslím, že zakončila týden velmi slušně. Máme úplně jiný, sportovní outfit. Mně se moc líbí," poznamenal stylista. Nakonec ve sportovním stylu zůstala a od svých soupeřek získala 24 bodů.

Při finálním hodnocení outfitů se Marián těšil, že maniačky byly spokojeny s tématem a že ocenily dostatek oblečení v obchodech na téma "černo-bílá geometrie". Z celého jeho hodnocení vyšla nejhůr Nikola, která ho dokonce během nákupu i rozčílila: "Nikol se nám trošku zasekla. Myslím si, že máme velmi pěkné šaty, ale to všechno ostatní nám někde zmrzlo a nedotáhli jsme to do velmi zdárného konce." Jak se dalo čekat, nejlépe dopadla Zuzana. Už během nakupování byl z ní Marián nadšený a proto od něj získala skoro plný počet bodů: "Zuzana nám to v úterý pořádně rozbalila a myslím si, že předvedla parádní outfit."

Naše maniačky však nejvíce zaskočila figurína, kterou Marián přinesl. Zuzka ji označila za velmi pěkně a jednoduše oblečenou. Ostatní dívky už takový názor neměli a zdála se jim smutná a dokonce se jim vůbec nelíbila. Marián se ale bránil se slovy: "Ukazujeme jednu z možných alternativ a trošku jinou po jakých jste sáhli vy." Možností je přece vždy několik.

Kdo dostane cenu stylistu a výhru 500 € se dozvíte dnes podvečer. Příští týden nás čeká nová téma, nové outfity a nové maniačky. Sledujte pořad Nákupní maniačky i příští týden v 18:00 na JOJ Family!