Je tady podzim a oblíbená kombinace skořice a švestek: Sladké pokušení, které musíte vyzkoušet!

K víkendu patří pečení. Pokud máte doma švestky, máte štěstí, neboť tento recept je vyžaduje stejně jako skořici!

Relace Na chalupě přináší skvělé nápady do domácnosti, ale také recepty, které si zamilují vaše chuťové buňky. Kateřina Jesenská se snaží divákům přinést vždy aktuální sezónní recept. Tentokrát využila švestky k nákypu. Švestky v kombinaci se skořicí dokonale symbolizují chuť podzimu! 

Budete potřebovat:

500 g tvarohu

3 vajíčka

100 g moučkového cukru 

vanilkový cukr

1 PL citrónové kůry

5 PL krupice

100 g másla

skořicový cukr

švestky

„Můžete použít jakýkoli druh sezónního ovoce,“ prozradila Katka Jesenská v jedné z epizod pořadu Na chalupě. Řekla také, jak použít švestky do koláče kdykoli. Stačí si je zamrazit překrojené a vypeckované! 

Celý recept a postup přípravy naleznete ve videu níže:

Sledujte Na chalupě dnes v 16:45 na JOJce!