Je tady podzim a oblíbená kombinace skořice a švestek: Sladké pokušení, které musíte vyzkoušet!
Relace Na chalupě přináší skvělé nápady do domácnosti, ale také recepty, které si zamilují vaše chuťové buňky. Kateřina Jesenská se snaží divákům přinést vždy aktuální sezónní recept. Tentokrát využila švestky k nákypu. Švestky v kombinaci se skořicí dokonale symbolizují chuť podzimu!
Budete potřebovat:
500 g tvarohu
3 vajíčka
100 g moučkového cukru
vanilkový cukr
1 PL citrónové kůry
5 PL krupice
100 g másla
skořicový cukr
švestky
„Můžete použít jakýkoli druh sezónního ovoce,“ prozradila Katka Jesenská v jedné z epizod pořadu Na chalupě. Řekla také, jak použít švestky do koláče kdykoli. Stačí si je zamrazit překrojené a vypeckované!
Celý recept a postup přípravy naleznete ve videu níže:
Sledujte Na chalupě dnes v 16:45 na JOJce!