Díky pořadu Na chalupě cestuje Katka Jesenská na nejkrásnější místa Slovenska. Podívejte se na její tipy !

Oblíbená chalupářský pořad je ideálním programem pro relaxaci pro celou rodinu. Pánové v ní najdou tipy, jak zlepšit bydlení, hospodyně recepty na pečení a vaření a ostatní například na místa, která se vyplatí v naší zemi vidět!

Kateřina Jesenská natáčí pořad Na chalupě, díky kterému cestuje po celém rodném Slovensku. Místa, která navštěvuje ukazuje na svém Instagramu a nejeden, kdo hledá tip na výlet, si přijde na své. Krásná příroda, hory, řeky či zajímavé zvyklosti z regionů!

Před pár dny jste Katku mohli vidět na Kysucích. Region na severozápadě Slovenska patří mezi nejkrásnější místa naší země. Příroda, která oplývá zelení na podzim a vrstvami sněhu, i když jsou jiné části Slovenska bez bílé drobenky. Navštívit Kysuce se vyplatí v každém ročním období. O krásné záběry se Katka v posledních dnech podělila na sociální síti, a to konkrétně z Oščadnice.

Přidala také jeden tip na výlet v Žilinském kraji - Studničná. "Skála Sedm kostelů se nachází v nadmořské výšce 770 metrů a leží na okraji Šípské Fatry, která je součástí Velké Fatry," napsala ke skále, na kterou se vyštverala, když už v tomto regionu pobyla. "Z vrcholu jsou pěkné výhledy na lesem pokryté kopce. Pokud se také rádi touláte, udělejte si sem výlet," napsala k fotografii ze zmiňované Studničné.

Sledujte pořad Na chalupě každou neděli na JOJce!