Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Pořad Moje máma vaří lépe než tvoje plná nekonečného množství nefalšované zábavy od reálných lidí z celého Slovenska, ale i kopec originálních receptů, které jsou obrovskou inspirací do každé domácnosti. Skvělé a netradiční recepty od kuchařských amatérů z Mojí mámy dokonce nenechají chladnými ani největší profíky. Důkazem je i oblíbená specialistka a odbornice z gastrobiznisu Zuzka Sabolová. Ani ona nevěděla odolat mnohým originálním nápadům, které jsou stále velkou inspirací nejen v domácí kuchyni, ale i při sestavování jídelníčku v jejím provozu. "Mnohdy jsem si vzala inspiraci z této relace. Toto je shodou okolností kuchyň, ve které jsem doma a kterou ovládám. Tento pořad mě posouvá v tom, co raději navařím svým hostům doma. Pokud se to uchytí a je to fajn samozřejmě není žádný problém, abychom to implementovali do našeho jídelníčku a menu," vysvětluje zkušená gastroodbornice.
Pokud by měla Zuzka jen tak z rukávu vysypat alespoň jeden top recept, který se nakonec dostal i k ní domů, bude to například ten od Keratovců, který i sama hodnotila. "Jeden recept, který ráda vařím a používám ho či k masu, či k rybám, je wasabi pyré, které uvařili Keratovci. Vyzkoušela jsem to a všem to náramně chutnalo. Bramborové pyré s wasabi, to je můj tip," říká Zuzka. Pokud si na recept na pečeného tuňáka s wasabi kaší a baby fenyklem od Tomáše a jeho syna Jana Keratovců už nevzpomínáte, najdete ho v našem bezplatném archivu!