"Dořezaná" Miška přichází bez křiku, ale plná lásky: Zamilovala se přímo na natáčení!

Neuvěříte, do koho se "zabouchla".

Kdo by neznal mladou, ale výraznou soutěžící Mišku, která se do historie Mé mámy zapsala zejména díky pořádně krvavému dramatu. Přesně před rokem si pořezala prst tak moc, až jsme museli přerušit nejen její vaření, ale i celé natáčení. Od té doby ji naštěstí v množství krve nikdo nepřekonal a její reparát s nožem již také dopadl mnohem lépe. Dnes ji uvidíme v naší relaci znovu, a to s novou posilou - tetou Martou. Dokonce i křiku bude mnohem méně, než jsme u mladé milovnice koní zvyklí.

Mišku totiž mnohem více než samotné vaření zaujal potenciální budoucí soupeř Marek z Trenčína. Mladík se nacházel během celého Miškinho vaření ve studiu, aby mohl jít vařit v další epizodě v případě, že někdo z dnešní dvojice opustí naši show. Miška neskrývala své bláznivé pocity a hned po dovaření to dala patřičně najevo, co si všiml i samotný režisér. "Já jsem se ne že do něj zamilovala, ale je to hezký kluk. Chci s ním jít vařit a doufám, že se mi to podaří," neskrývala Miška své nadšení z mladého fešáka. Už nyní věří, že pokud se spolu oba setkají v souboji, mladý gentleman ji nechá vyhrát. To ale bude muset dnes Miška nejprve vyhrát.

Moja mama - Miskin napadnik Moja mama - Miskin napadnik Zdroj: Miške sa zapáčil tento mladý súťažiaci Marek, s ktorým sa možno už čoskoro stretne v súboji