Největší hvězdy Mé mámy v davu lidí: Takhle to vypadá, když vaří oni!

Za sebou máme jeden z nejlepších castingů.

Za sebou máme další hledání nových talentů do vašeho oblíbeného pořadu Moje máma vaří lépe než tvoje. Na sobotní casting přišli do košického OC Optima nejen stovky lidí, ale i všechny důležité tváře pořadu - moderátor Milan "Junior" Zimnýkoval a specialisté Martin Korbelič, Zuzka Sabolová a Marek Ort. Našemu štábu se opět podařilo najít desítky nových talentů, které již brzy uvidíme přímo na televizních obrazovkách. "Casting probíhá velmi jednoduše - lidé přijdou, my se je zeptáme pár otázek, je tam příjemná atmosféra a žádný stres," vysvětluje redaktorka a lovkyně talentů Katka Lednická.

Během celého castingu atmosféru zpříjemňoval Junior a specialisté. Každý z nich připravil v průběhu čtyř hodin dvě zajímavé jídla. Martin si vybral dezert a brynzovou pomazánku, po kterých se jen zaprášilo. Jinak na tom nebyli ani ostatní specialisté. Zuzka si připravila své oblíbené těstoviny na dva způsoby. První recept byl s bílým vínem a krevetami s chilli, druhý zase s červeným. Specialistka schytala jen a jen samé chvály.

​Zuzčin kolega Marek Ort si zase pro své diváky připravil uzené kachní prsa s dýňovým pyré a pomerančovým džusem. Druhým receptem bylo mleté maso s čerstvou majoránkou a pivem. Kromě nových a originálních receptů jsme si připravili pro účastníky castingu i soutěž o zajímavé ceny. Poznali jsme tedy i množství vítězů různých dárkových předmětů a typických zástěr. Hlavní cenu z účastníků castingu - hrnec Delimano, získala Lea Morovičová, který srdečně gratulujeme! To, že košický casting dopadl nad očekávání, potvrzuje i redaktorka Katka Lednická, přes jejíž ruce prošly mnohé budoucí talenty: "Já jsem tak spokojená, jak jsem už dávno nebyla, bylo to fantastické." Podívejte se na video - uvidíte, jak vesele to vypadá na našich castingů a nezapomeňte se přihlásit i vy!

Sledujte premiérovou epizodu Moje máma vaří lépe než tvoje dnes v 18:00 na JOJ Family!